2777
2789

دوستان سلام،من نزدیک یک سال و نیمه که همسرم فوت شده،امسال دخترم باید بره کلاس اول،توی این مدت هم کلا پیش خودم بوده،پیش خانواده همسرم نبوده،چون اصلا هم نخواستنش که ببرنش،منم واسه همین پیگیر نشدم که برگه ی حضانت براش بگیرم،یک ماه پیش که رفتم ثبت نامش کنم گفتن تا برگه ی حضانت نداشته باشی ثبت نامش نمیکنیم،خانواده ی همسرم هم نمیان امضا کنم تا ثت نامش کنم چون من مهریه م رو اجرا گذاشتم که ببرم اونا هم باهام لج افتادن،یک ماه پیش کار رو به وکیل دادم که برام نامه رو بگیره،از طرفی مهلت ثبت نام کلاس اول فقط تا اخر تیر ماه هست،منم هنوز نامه م حاضر نشده،نمیدونم باید چیکار کنم،خواهش میکنم اگه راهی بلدین راهنمایی کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا با مدیر مدرسه صحبت کن بگو حضوری یا غیر حضوری اجازه بده سر کلاسا بیاد که عقب نمونه تو این فاصله پیگیر برگه حضانت باش.

اگر با مدیر مدرسه مشکلت رو مطرح کنی شاید راه بیاد باهات

خدا رحمتش کنه مهریه از خانوادش بگیری؟ راهس بلد نیستم ولی با وکیلی کسی که وارده مشورت کنین

نه عزیزم مهریه میخوام از اموال شوهرم ببرم ولی اونا بهشون برخورده میگن باید بزاریش واسه ما

فعلا با مدیر مدرسه صحبت کن بگو حضوری یا غیر حضوری اجازه بده سر کلاسا بیاد که عقب نمونه تو این فاصله ...

رفتم پیش مدیر حتی حاضر نشد مدارک رو ازم تحویل بگیره گفت تا نامه حضانت نداشته باشی ثبت نامش نمیکنم

رفتم پیش مدیر حتی حاضر نشد مدارک رو ازم تحویل بگیره گفت تا نامه حضانت نداشته باشی ثبت نامش نمیکنم

لعنت بهشون که از یزید بدترن.....

مدارس دیگه مثل گذشته نیستن انگار دشمن خونی خانواده هاهستن.

تو خونه باهاش درس کار کن که بعد گرفتن نامه حضانت آزمون بده و قبول سه و جا نمونه از همسناش.

خدا لعنت کنه اینجور مدیران رو.