2777
2789
عنوان

دعواهای من و شوهرم مسخره نیست

253 بازدید | 14 پست

بحث می کنیم که فلان پسر رو انفالو کن مثلا

منم میگم بابا همکلاسیم بوده یه روز و زشته همینطوری زرتی انفالوش کنم 

بعد میگه پس حتما برات مهمه طرف 

خیلی رو مخم میره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنتون کمه؟ اصلا فالور اینستا اینقدر مهم نیست که جدی گرفته

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب آنفالو کنین 

حالا فالو باشه مثلا چه اتفاق مهمی میفته 

حوصله بحث دارین؟ 

همین بحثای بی ارزش باعث میشه از چش هم بیفتین

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سنتون کمه؟ اصلا فالور اینستا اینقدر مهم نیست که جدی گرفته

نه بابا سنش رو بگم که می خندی 

نمیدونم چرا اینطوری میکنه

دوستم میگه تو رفتارت درست نیست تقصیر خودته 

من یوقتایی لج می کنم مثلا میگم چرا باید گوشی چک کنی و نمیدم یا رمزم رو زود به زود عوض می کنم یا اهمیتی نمیدم بگه اینو نپوش اینجوری کن 

میگه بدترش میکنی نمیدونم

خوب انفالو کن

ی پسر غریبه چه اهمیتی داره ک چند روز زندگیت خودت همسرت پر تنش بشه.

سعی کن چیزهای کوچیکی ک اینجور تنش ایجاد میکنه رو حذف کنی.وقتی همسرت  چندبارببینه برات مهمه مثلن، ولی بخاطرش گذشت کردی و کار دلخواهشو کردی اونم گذشت نشون میده

اعصاب خوردی ها و بگو مگو ها کم میشه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هیچ کس جز همسر مهم نیست.ارامش زندگیتون که مهمتره

اخه زور میگه 

نمیشه چون تعصب بیش از حد داره من به هر سازی برقصم

این طرف اصلا بره به جهنم 

بحث این ادم نیست

نه بابا سنش رو بگم که می خندی نمیدونم چرا اینطوری میکنهدوستم میگه تو رفتارت درست نیست تقصیر خودته من ...

منم جات بودم لجبازی میکردم اینکارا چیه مگه اعتماد نداره این حرکات برا بچه هاست 

ادم ناراحت میشه خب یکی براش تعیین تکلیف کنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اخه زور میگه نمیشه چون تعصب بیش از حد داره من به هر سازی برقصماین طرف اصلا بره به جهنم بحث این ادم ن ...

بله میدونم وقتی همسرت قانع نمیشه یا باید دعوا کنی یا کوتاه بیای.تو بقیه مسایل چطوره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم