2777
2789
عنوان

منو بخندونید 😂

134 بازدید | 20 پست

استذس دارم فردا کنکور دارم.🥲

میشه جک بگید یا هر چیز خنده داری.

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو امضات خانم باردار رو نوشتی خانم بردار دو ساعت داشتم فک میکردم خانم بردار چیه😂😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

مرده به داداشش میگه خدا بهت صبر بده  برادر !😔

میپرسه مگه چی شده ؟

میگه واسه زنم یه لباس خریدم 6 میلیون  تومن !

برادره میگه اونوقت چرا خدا به من صبر بده !

میگه لباساشو پوشیده 

رفته خونه شما😂😂

👀👀👀👀👀

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

ﭘﺴﺮﻩ ﻫﻤﺴﺎﻳﻤﻮﻥ

ﺗﻮ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺑﻴﺴﺘﺎ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﺁﺧﺮ ﺷﺪﻩ...

ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺩﺍﺷﺖ ﺷﻴﺮﻧﻲ ﭘﺨﺶ ﻣﻴﮑﺮﺩ!!! 

ﻣﻴﮕﻢ ﭼﺮﺍ؟

ﻣﻴﮕﻪ ﻓﮏ ﻧﻤﻴﮑﺮﺩﻡ

ﺑﻴﺴﺖ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺍﺣﻤﻖ ﺗﺮﻡ ﺑﺎﺷﻪ 😂😂‎‌‌‌‌‌‌

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................