2777
2789
عنوان

خانمای کرجی

69 بازدید | 14 پست

سلام خانما، من حدودا ۵ ۶ ماهه خونریزی(نه در حد پریودی) بین قاعدگی دارم. میخواستم برم چکاپ. لطفا یه دکتر زنان خوب برام معرفی میکنین و یه سونوگرافی و آزمایشگاه خوب.ممنون

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

هرجا میری پیش مژگان دانشور نرو

اصلا تشخیص نداره خیلی ام مطبش هردمبیل و شلوغه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه مشکلی نداری بنده دکتر محمد محتسبی چهار راه طالقانی رو بهتون معرفی میکنم... .البته قبلش حتما چک کنید ایران باشه اگه نباشه همکارش بجاش میاد ولی برو پیش خودش

زور خدا از همه بیشتره✌️

اگه مشکلی نداری بنده دکتر محمد محتسبی چهار راه طالقانی رو بهتون معرفی میکنم... .البته قبلش حتما چک ک ...

سونو و اینا رو خودشون انجام میدن؟

هرجا میری پیش مژگان دانشور نرو اصلا تشخیص نداره خیلی ام مطبش هردمبیل و شلوغه

ببین همه دکترای زنان بنظرم از همه چی سر درنمیارن،یکی تو زایمان خوبه یکی تو نازایی یکیم تو بیماریهای زنان

حتی یه دکتری هست تو کرج زایمانای طبیعیش حرف نداره ولی سزارینش نه جالب نیست

زور خدا از همه بیشتره✌️

نه میفرسته جاهای معتبر... ببین پیره اولش میری شاید بخوره تو ذوقت ولی ببین معرکست خدا حفظ کنه دکترای ...

کلا گیج شدم. ممنونم عزیزم

ببین همه دکترای زنان بنظرم از همه چی سر درنمیارن،یکی تو زایمان خوبه یکی تو نازایی یکیم تو بیماریهای ...

تو زایمان طبیعی کیه؟میشه اسمشو بگین؟

کلا گیج شدم. ممنونم عزیزم

اینم بگم من خودم تعریف چندتا دکترو شنیدم رفتم دوسال طول کشید تا آخرش تو اوج ناامیدی این منو خوب کرد...

یهو دست یه دکتر میبینی برات خوبه ولی یکی دیگه ناراضیه

زور خدا از همه بیشتره✌️

دکتر فریده حاج اسماعیل بیگی عظیمیه من جفت زایمانام پیشش بودم عالی عالیییییییی

خداروشکر.کدوم بیمارستان بودین؟ من میخوام اقدام کنم دنبال دکتری هستم که از الان تا زایمان تحت نظرش باشم.

خداروشکر.کدوم بیمارستان بودین؟ من میخوام اقدام کنم دنبال دکتری هستم که از الان تا زایمان تحت نظرش با ...

من تخت جمشید بودم یکی سال ۹۷ یکی ۹۹ اونموقع بیمارستان خوبی بود ولی جدیدن بد میگن ازش،زایشگاه مریم گلشهرم که میگن افتضاحه شما اول چندتا بیمارستان انتخاب کن بعد ببین چه دکترایی اونجاها کار میکنن،ایشالله تو بهترین شرایطو موقعیت و زیر نظر یه دکتر خوب کارات پیش بره عزیزم....

یکم تلاش کن ولی خیلی سخت نگیر بسپار به خدا بهترینهارو برات میچینه ایشالله

زور خدا از همه بیشتره✌️

من تخت جمشید بودم یکی سال ۹۷ یکی ۹۹ اونموقع بیمارستان خوبی بود ولی جدیدن بد میگن ازش،زایشگاه مریم گل ...

باشه خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون

ببین همه دکترای زنان بنظرم از همه چی سر درنمیارن،یکی تو زایمان خوبه یکی تو نازایی یکیم تو بیماریهای ...

اخه خیلی عجیبه سندرم تخمدان پلی کیستیکو نتونه تشخیص بده دکتر خودم شبنم وثوقی بود عالی بود

مث ای که ایران نیس دیگ

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜