2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی شلخته و بی نظمم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 19 پست
چکار کردی عزیزم میشه بگی

این قاون رو بذار... هر کی هر چی برمیداره.. سرجاش بذاره.... اون وقت کلا نیم ساعت یا یک ساعت تو طول روز کلا تایم می بره کار خونه.... برای خودت جایزه بذار... مثلا اگه اینجا رو تمیز کنم اون کاری که دوست داری میتونی انجام بدی 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

هر چی بشه تا خونمون خوب و بد می‌ره به خانوادش یا فامیل میگه

اگه اهل زندگی هستی نزار دلیل حال بدت بشه

واسه خودت دلخوشی ایجاد کن

تفریح و گردش 

یکم خودخواه باش بفکر خودت باش حال دلتو خوب کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما هرجوری هم باشی اون حق نداره مسائل خونه رو ببره بیرون 

من بودم پوستشو میکندم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سلام روزت بخیر هرچند چند روز از تاپیکت گذشته

منم ی مدت از نظر نظم اونطور که دوست میداشتم نبودم کم کم داشتم ب افسردگی کشیده میشدم اما ب خودم امدم بخاطر بچه هام و الگویی که میخام از خودم بهشون بدم.

اول برای خودم ی سری جایزه در نظر گرفتم که در آخر هر هفته اگر خوب پیش رفتم ب خودم تقدیم کنم

جوابزی که ظاهرمو زیباتر کنه

مثل فشیال

اصلاح صورت

خرید لوازم آرایش مورد نیاز

زدن بوتاکس

لیفت ابرو

و البته ورزش را هر روز تو برنامه م دارم

چیزایی که تغییر در ظاهرم ایجاد میکنه وآدمو سر ذوق میاره

از اون طرف 

برای خونه یک اصولی را در نظر گرفتم

مثلا توی هر حرکت نظمی به خونه بدم یعنی الان که اینجا نشستم موقعی که پاشدم برم تو اتاق گیره موی دخترمو ببرم سر جاش بزارم مثلا حوله ی داخل اتاق را بیارم بیرون و سرجاش بزارم تو یخچال ی دستمال و اسپری تمیز جاساز کردم که وقتی یخچالو باز میکنم همون وقت ی نظمی هم بهش بدم همین کارای ریز ظاهر خونه را مرتب میکنه و ی جور بازی خوشاید شده برام

خوشم میاد از خانمهایی که هرجا هستن اونجا تمیز و مرتبه

روتین هر مختلف بزای خودم گذاشتم

مثلا صبح بعد از بیداری و خوردن قرص تیروئید نیم ساعت باید صبر کنم تو این نیم ساعت سماور روشن میشه نون میزارم توی سفره. سینک تمیز میشه اگه شب قبل تمیز نشده

بعد شستن صورت و روتین پوستی صبح

اینا تو نیم ساعت اول صبح انجام میشه

بعد صبحانه و جمع کردن سفره و آماده کردن مقدمات ناهار

در حین پخت ناهار شربت یا دوغ و سالاد ناهارهم آماده میشه

بعد ناهار شستن ظرف و استراحت

یک روز یا دو روز در هفته تمیز کاری اساسی

روزای دیگه فقط تمیز نگه داشتن ظاهر

سه روز در هفته غذای عالی

سه روز غذا دم دستی و ساده

و معمولا جمعه ها مهمان همسر هستیم

روزایی که غذا ساده و راحته وقت برای کارهای دیگه میزارم مثل خیاطی

از اون طرف سعی میکنم محیط خونه شاد و آروم باشه بچه ها خاطرات خوبی از دوران کودکی داشته باشن و امید وارم اینطوری بتونم دلبستگی عمیق تری بینمون ایجاد کنم

سعی کن برای خودت دیسیپلین داشته باشی

برای تمیز بودن دنبال انگیزه نباش تمیز بودن ی ویژگیع که به آدم لول بالاتری میده  باید با برنامه ریزی جزو شخصیت خودمون کنیم

وقتی تمیز بودن برامون مهمه باید جزو بایدهای روزمره مون بشه چه حالشو داریم چه نداریم, انجامش بدیم

ی جوری تمیز بودن در نظرم جزو ادایی بودن به حساب میاد اینه که منو جذب میکنه

وقتی تمیز و مرتب باشیم برای خودمون برنامه داشته باشیم و خط قرمزهای خودمونو داشته باشیم احتراممون پیش بقیه خیلی بیشتر از وقتیه که هپلی و شلخته باشیم حتی اگر از نظر شغلی و تحصیلی مقام بالایی داشته باشیم

پس اگر احترام و عزت همسر و فرزندان را میخایم باید منظم باشیم و دیسیپلین داشته باشیم

باید بتونیم خیلی جاها به خودمون نه بگیم نه ب تنبلی و شلختگی