2777
2789
عنوان

یه نفر دیروز اومد گفت من آبجیتم

147 بازدید | 15 پست

من پدرم رییس یه کارخونه ست یه کارخونه بزرگ و خیلی خسیس الان این دختره اومده چی میگه شما بودی چی جوابش رو می‌دادی نمی‌دونستم چیکار کنم خیلی حرف زد درددل کرد نمیتونم بگم چی گفت ولی مادرش کارگر پدرم بوده اسمش رو تو لیست کارگرا دیدم روز مزد هم بوده تازه یه رابطه نامشروع خونواده رو از هم می‌پاشه چه غلطی کنم چاره چیه میگه DNA میدم هر جا تو بگی آخ خدایا این رسوایی چی بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پدرت صحبت کن بگو ب زندگی اونا سروسامون بده 

ولی تا میتونید نزارید مادرت و دیگران چیزی بفهمند 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
با پدرت صحبت کن بگو ب زندگی اونا سروسامون بده ولی تا میتونید نزارید مادرت و دیگران چیزی بفهمند

این اولین رسوایی نیست ماه همیشه پشت ابر نمی‌مونه نمی‌دونم چیکارکنم دختره قشنگ معلوم بود بابام بهش گفته پول بهت نمی‌دم که اینجوری رسواش کرده جز ذات الله کسی نمیدونه کی راست میگه تصمیم گرفتم بسپرمش دست زمان واسم مهم نیست دیگه خسته شدم 

دختره بیاد میریم اینقدر بلاتکلیفم نمی‌دونم هی میگم کاش اینجوری نباشه

حالا اگر باشه خوب نیست ولش کنی به حال خودش 

ولی نذار مامانت بفهمه که خیلی بد میشه

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم