2777
2789
عنوان

متاهلی و پریودی 😭

307 بازدید | 27 پست

خانم های متاهل که پریودی دردناک دارید 

آیا همسرتون درک میکنه که دو تا سه روز نمیتونید غذا درست کنید و نیاز به استراحت دارید؟!

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو روزای پریودی من اونقدر درد ندارم که نتونم کاری کنم 🥲

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

نه فقط درحد ماساژ و کارای سنگین رو انجام میده، در کل رو غذا حساس نیس هرروز هم نیمرو بدم چیزی نمیگه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من اونقد دردناک نیست ک نتونم غذا درست کنم

خسلی درکم میکنه در روز چندبار زنگ میزنه تازه مامانش هم اگه حالمو بپرسه بهش میگه فلانی عادت شده خوب نیست باز مامانش میاد کمک 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

خونریزی افتاده بودم نزدیک دوهفته 

تازه با بی حالی کارای خونه رو هم انجام می‌دادم خیلی ضعیف شدم هنوز سرگیجه دارم

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
یه سوال پریودی تو متاهلی دردش بیشتر از مجردیه؟

من خیلی شنیدم بعد متاهلی دردش کم میشه من که هیچ کم نشد بعد گفتن بعد زایمان کم میشه، باز من بدتر شدم سردرد وحشتناکم دارم دیگه 

درک میکنه

ناهار وخودم درست میکنم ‌چون ناهارشو سرکار میخوره

ولی شام خودش میپزه

نمیزاره کارکنم زیاد

دقیقا الان توهمین حالتم روز اولمه قراره شام بگیره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️