2777
2789
عنوان

بحران چهل سالگی

254 بازدید | 30 پست

با اینکه در نظر اطرافیان شاید خیلی خیلی فراتر از سنم زندگی کردم وبه چیزهایی چه شغلی و تحصیلی رسیدم که حداقل ۱۰ ۱۵ سال بعد باید میرسیدم

ولی درون من یک دختر کوچولو داره خیلی بهش سخت میگذره که قبول کنه یکماه دیگه ۴۰ سالش تماممیشه

حقیقتش انتظار نداشتم به این زودی ۴۰ سالگی رو دیدار کنم

دلممیخواد این یکماه و نیمتا تولدم کشششش پیدا کنه تا ابدیت و منهمچنان توی سی و خورده ای سال باقی بمونم

چهل ساله ها بیایزن حرف ببزنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بحران سی سالگی داشتم اینقد افسرده شدم و احساس پیری میکردم که بدم می اومد بهم بگن سی سالته همون موقع یه نفر بهم گفت بحران چهل سالگی خیلی بدتره🥲 و من الان توی سی و پنج سالگی در حالی که به هدفاش نرسیده سخت غمگینم

میگذره بالاخره، منم این و تو سی سالگی تجربه کردم ، الان ۳۶ هستم و دیگه برام مهم نیست ، شما هم یه مدت بعد یادت میره سن و سال و ، بنظرم آدم ها هر چقدر بی دغدغه تر باشند درگیر این بحران ها میشن ، منم یادمه ۳۰ سالگی خیلی آدم بی دغدغه ای بودم ، الان دیگه اینقدر همه چی شلوغ شده بعید میدونم بحرانی و حس کنم

میگذره بالاخره، منم این و تو سی سالگی تجربه کردم ، الان ۳۶ هستم و دیگه برام مهم نیست ، شما هم یه مدت ...

نه خداییش حس و حال چهل سالگی اصلا شبیه ۴۰ سالگی نیست میرسی بهش خودت میبینی

من بحران سی سالگی داشتم اینقد افسرده شدم و احساس پیری میکردم که بدم می اومد بهم بگن سی سالته همون مو ...

۴۰ سالگی خیلی سن سنگینیه ادم انتظارات زیادی داره تو بچگی از خودش که مثلا تو ۴۰ بهشون میرسه

همین نرسیدنها باعث سرخوردگی میشه تو ۴۰ سالگی چون فکر میکنی داره دیر میشه

از روی علایم جسمی و ....

اسی ناراحت نباش منم خیلی شبیه توام .میگم دنیا همینه دیگه.

چند سالته؟

راستش میترسم

من تو ۳۷ سالگی بی پدر شدم

میترسم بزرگ شدن من به قیمت از دست دادن عزیزانم دور از جونشون باشه

ازون میترسم

خیلی زیاد