2777
2789
عنوان

حق با منه یا باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 79 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی از دهنش اومد بارم کرد

دیگه تو خیابون وقاحت داشت، من معتقدم همو بکشیم هم باید تو خونه بزنیم بکشیم آشتی کنیم تموم شده کسی نبینه 🤣

هم اینکه خب یه چیزی گفتی ... حالا به اشتباه این برخورد در این حد مناسب نبود جرم و مجازات باید تناسب داشته باشه آخه 

دیگه تو خیابون وقاحت داشت، من معتقدم همو بکشیم هم باید تو خونه بزنیم بکشیم آشتی کنیم تموم شده کسی نب ...

شوهر من همیشه صفرو صدع یا داݝ نمیکنه یا اگه بکنه😭

پس اون چی که آبروی منو برد انگار نه انگار من کلی غذا درست میکنم

شما کلا انگار متوحه نیستی 

حرف شوهرت کجا

حرف شما کجا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حالا وقتی قبلا هم گفته این غذا ها رو زیاد نیز چه کاریه که اندازه ۳ وعده درست کنی

جلو جمع ضایع کردین همدیگر رو ، هیچ کدوم به هم رحم نکردین 

با این تعریف شما حق با شوهرته

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حالا وقتی قبلا هم گفته این غذا ها رو زیاد نیز چه کاریه که اندازه ۳ وعده درست کنیجلو جمع ضایع کردین ه ...

پس من چی که خورد شدم خب بیروت بودیم غذا موند چ کنم

به نظرم هردوتون اشتباه کردید :)

پیش بقیه احترام همو نگه دارید ، نحوه رفتارتون باهم واقعا خیلی تاثیر داره رو نحوه رفتار اطرافیانتون با شما احترام همو نگه دارید داخل جمع بقیه هم احترامتون رو نگه میدارن

بنظر من خوب کردی،، 

ناراحت این دعوا هم نباش،،، 

دیگه تا اخر عمر یادش میمونه برای خودشیرینی جلوی جمع شمارو خراب نکنه،،،، 

ولی خب از یه طرف هم حرفش خییلی بد نبود که لخواد ضایع بشی،،، اونم جلوی خواهرت اینا،،، 

امیدوارم خیلی گنده دماغ نباشید که با هر شوخی بخواید واکنش بد نشون بدید 

حتما با دامادتون خیلی رودروایسی داری،،، 

ببین‌ منم میخواستم همینو بگم ولی خودش چی؟اون که بیشتر خوردش کرد!نمیدونم بعضیا میخوان جمعو بخندونن خو ...

اره دقیقا
مسئله همینه دیگه دو همسر باید پرده ی آبروی همدیگه باشن. نه که دیگه داخل جمع جلوی همه آبروی همدیگه رو ببرن
اول هم شوهرش شروع کرده بوده
بله میخوان نشون بدن که زنشون خوار و خفیفه و ما چقدر ال و بلیم
🙂

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب