2777
2789
عنوان

کسایی که گربه دارن میشه بیان

123 بازدید | 16 پست

هزینه ای ماهانه شون چقدره 

اسکاتیش کسی داره اینجا ؟بغلی هستند؟شب ها کنار خودم باید بخوابه یا جدا می‌خوابه ؟کثیف کاری که ندارن

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم داشت انقدر به وسایل خونشون چنگ انداخته بود تمام مبلا و کلا همه وسایلاشون نابود شد ردش کردن رفت وسایل جدید خریدن

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

سلام عزیزم اگه میتونی همیشه نگهداری به سرپرستی بگیر کلا حیوون اوردن تو خونه خیلی خرج داره خرج خورد و خوراک و خاک و واکسن و دکتر و عقیم کردنش کلا دردسره این فقط نطر منه 

اسکاتیش نگیر

بحث حمایت از صنعت کثیف توله‌کشی به کنار... این نژاد گربه اصلا ممنوعه تو دنیا

چون دستکاری ژنتیکی شده، دست و پاهاش کوتاه‌تره و گوشاش خوابیده‌ست برای همین مشکلات مفصلی دارن اکثرشون

مشکل قلبی و کلیوی هم توشون زیاده

تو کل زندگیشون فقط درد میکشن

بهترین نوع گربه همون dsh dlh خودمونه

هم سالمن، هم باهوشن، هم شیطون بلا و مهربونن، بیماری‌هاشون هم کمه

پول که میدید واسه گربه نژاددار دارید از توله‌کش بی‌صفت حمایت می‌کنید، یه گربه ماده گیر آوردن تا زایمان میکنه بچه‌هاشو ازش میگیرن و دوباره حامله‌اش میکنن

دو سه سال فوقش عمر می‌کنه و بعدشم میمیره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

والا تو دیوار زده از ۷ملیون به بالا.دختر منم گیر داده میخوام ولی دلم راضی نیست

گربه نخرید خواهشا

توی کامنت بالایی توضیح دادم بخونید🙏🏻

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اسکاتیش نگیربحث حمایت از صنعت کثیف توله‌کشی به کنار... این نژاد گربه اصلا ممنوعه تو دنیاچون دستکاری ...

ممنونم

سگ بهتره یا گربه؟اسکاتیش خیلی نازه ولی 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

به نظرم به گربه های خیابون غذا بده داشتنشون خوب نیست

سلام خوب اونام به ادم عادت میکنن چون خودم دو بار تجربه ی غذا دادنن به گربه رو تو حیاط دارم و اشتباه بود چون حیوون عادت میکنه

ممنونمسگ بهتره یا گربه؟اسکاتیش خیلی نازه ولی

خواهش می‌کنم 

سگ و گربه دوتا دنیای کاملا جدا دارن، خودتون باید تصمیم بگیرید که کدوم رو بیشتر دوست دارید

اسکاتیش هم بله نازه اما به قیمت درد کشیدنشه فقط