2777
2789
عنوان

پسره گفت

162 بازدید | 16 پست

همین که انقدر سر سخت و سفتی و واسه داشتنت باید تلاش کرد جذاب ترت کرده

من که مدلم اینه چون خوشم از اینجور روابط نمیاد ولی شنیده بودم میگن دست نیافتنی باش با خودم میگفتم اینجوری باشی اگه خودتم طرف و بخوای میپره که ولی واقعا پسرا اینجور دختری و دوست دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رفتارا رو جلوی مردای مریض انجام بدی عاره نتیجه میگیری هرچی بهشون برینی بیشتر میان سمتت اما یه پسر آدم حسابی و آقا ارزش عشقو محبت و میدونه و واسه عشق ارزش قائله و میفهمه تو به عشق نیاز داری و توجه میخایی و قتی دلتو بهش میدی عین الماس ازش مراقبت میکنه و نمیشکنه دلتو ولی یه آدم روانی باهات بازی روانی راه میندازه همون پسرا که صد دختر تو آب نمک دارن اون بلارو سرت میارن دختر حالا تو میخایی چطور آدمی بهت تو جه کنه به نظرم خودتونو گول نزنید اتفاقا با اینجور آدما صادق باشین تا ببینید اونا باهاتون چطور. رفتار میکنن اگه بهش عشق دادی اون برات قیافه گرفت تو ام واسه همیشه بزارش کنار

این رفتارا رو جلوی مردای مریض انجام بدی عاره نتیجه میگیری هرچی بهشون برینی بیشتر میان سمتت اما یه پس ...

درسته ولی من اصلا خوشم نمیومد باهاش وارد رابطه شم کلا با هر کس دیگه ای هم بود همینطور بودم 

ولی وقتی باهاش وارد رابطه شی بله حرف شما درسته