2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 47 پست
مگ بریم سرکار چقدر بهمون پول حقوق میدم که بخواهیم ۲۰تا۳۰تومن پول مهدبدیم

عزیزم باید این هزینه ها رو بکنی بچه بالاخره بزرگ میشه همیشه ک مهد نمیره الان دختر من کلاس دوم عه میره مدرسه دولتی، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهدی کودک های دولتی یا زیر نظر مساجد و بسیج شهریه هاشون خیلی کم تره 

اول باید نظم زندگیت درست بشه به حداقل ها برسی بعدش سلامتیتون و بعدش زیبایی و مژه 

مهم ترین الویت باید کودک باشه تو زندگی 

حتما شاغل شو 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
مگ بریم سرکار چقدر بهمون پول حقوق میدم که بخواهیم ۲۰تا۳۰تومن پول مهدبدیم

آره ولی قیمت ها همینه دیگه قسطی می‌خوایم بدیم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

عزیزم باید این هزینه ها رو بکنی بچه بالاخره بزرگ میشه همیشه ک مهد نمیره الان دختر من کلاس دوم عه میر ...

خب عشقم من اگر ماهی ۲۰تومن داشته باشم که بهترین همبازی بچم میشم نمیرم سرکار که بخوام برم جای هم کارکنم نهایت از ۶صب تا۷عصر شرکتا که ۱۵تا۲۰دقیق میدن

دورش چند ماهس

گفت از مهر تا دی میتونیم تسویه کنیم سه ماه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

همه همینیم دیگه ، هر کیدوم یه مدل داریم پ اره میشیم ، الان کرایه خونه و مخارج زندگی و درامد کم ، 

سفرم که دیگه شد آرزو ، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

خب عشقم من اگر ماهی ۲۰تومن داشته باشم که بهترین همبازی بچم میشم نمیرم سرکار که بخوام برم جای هم کارک ...

کارم که هزارتا اگر و اما داره ، یه جای مطمئن باید رفت ، حالا در امدشم که مهمه

همه همینیم دیگه ، هر کیدوم یه مدل داریم پ اره میشیم ، الان کرایه خونه و مخارج زندگی و درامد کم ، سفر ...

سفر ک همیشه آرزو بود برامن یچیز عادیه اینقدر دلم میخاد لباس داشته باشم بخدا کلا دوتا مانتو کهنه دارم دوتا شلوار. بیرون ک‌یکیش زیپ ندارع از بس تنگ شده  و رنگش رفته یکیشم دکمه ندارع و کوتاه شده ای رفته مانتوهامم دوستان کهنن یکیش س تا دکمش شکست یکیشم زنگو روش رفته سالم یدونه مشکی با یه قهوه ای دارم چندساله تنمه. فایملامون روز به روز پیشرفت من پس رفت میکنم همونم که بودم. قربون خدا برم.  آرزومه ی ناخن بکارم دندونامم درست کنم خستم دیگ خجالت میکشم حرف بزنم

سفر ک همیشه آرزو بود برامن یچیز عادیه اینقدر دلم میخاد لباس داشته باشم بخدا کلا دوتا مانتو کهنه دارم ...

اره عزیزم ، چی بگم ، گاهی پیش دوستام و آشناها صحبت میشه هفته ای کلی خرج میکنن نمیدونم از کجا میارن. ،حالا اونا که شاغل هستند یه چیزی اونا که بیکارن چی؟ اونروز یکیشون میگفت شوهرم میگه یه لباس خواب خوشگل بخر رفتم زیر یه تومن نبوده ، مجبور شدم بخاطر دل شوهرم بخرم اون وقط ما .....😭😫