2777
2789

خودم آبجی ندارم فقط یه داداش کوچک تر دارم با اختلاف سنی زیاد.تا قبل ازدواج اصلا احساس تنهایی نمیکردم.ولی بعدش جای یه خواهر و یا برادر دیگه تو زندگیم خیلی خالیه.همش به مامانم غر میزنم که چرا دیگه بچه دار نشدی.سال پیش که مامانم اینا عید رفته بودن مسافرت.واقعا احساس تنهایی کردم.نه اینکه فامیل نداشته باشیم و صمیمی نباشیم ولی هیچکس مث مادر و خواهر نمیشه.از طرفی چون دردونه بودم خیلی حساس هستم نمیزارم کسی متوجه بشه ولی خودم اذیت میشم.به خاطر همین میخام زود باردار بشم.نمیخام اختلاف سنی بچه هام زیاد بشه.باهم بزرگ بشن.هم بازی باشن.شاید سه تا بچه.بابای خودم و مادرشوهرم میدونم که مخالفن.و میگن بچه امکاناتو وضع مالی خوبو و آینده میخاد.حرفاشون درسته ولی از طرفی خودمو و مامانم بیشتر رو تنها نبودن بچه اصرار داریم.شوهرمم که کلا بچه دوسته.ببخشید خیلی حرف زدم ولی لطفا نظرتونو بگید کمکم کنید تا تصمیم بگیرم.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی و شرایطشو داری بیار. خیلی بهتره اختلاف سنی زیاد باشه اصلا دنیاشون متفاوت میشه. خودت که تجربشو داری.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه راشتن خیلی خوبه واختلاف سنی کم هم عالیه اما بهترین اختلاف سنی سه ساله به نظرم سال بفد اقدام کن که وقتی دخترت سه ساله شد بچه دارهم شده باشی 😊

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اگه امکانشو داری 

و بچه دوست داری بیار 

منم بچم یه سالونیم ولی انشالله چند سال دیگه میارم چون فعلا امکانات ندارم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

از دید روانشناسی اگر پدر و مادر آگاه و توانا باشن(امکانات مالی و عقلی داشته باشن)نهایت تا سه بچه میتونن بیارن...در ضمن فاصله سنی بچه ها نباید بیشتر از سه سال باشه...تک فرزند به هیچ وجه برای خود بچه خوب نبست و بیشتر از سه بچه آسیب زنندست...در ضمن باید چک کنید از لحاظ ژنتیک که ژن معیوب که ممکنه مشکلات فیزیکی یا روانی به وجود بیاره نداشته باشید...همینطور از لحاظ مالی هم باید توانایی اداره بچه ها رو داشته باشین.

....Ever since I lost hope, I live much more happier