2777
2789
عنوان

سزارین

70 بازدید | 11 پست

تازه فهمیدم باردارم می‌دونم سزارین هم خوب نیست چی به دکترم بگم چون که مشکلی با رفتن به بیمارستان خصوصی ندارم چجوری بگم که راضیش کنم

پس بگو قرار بود تو بیای و من نمی‌دانستم....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یعنی واقعا اصلا انجام نمیدن دیگه؟

میگن که بعضی دکترا با زیر میزی قبول میکنن من نمی‌دونم چیکار کنم که بهشون برنخوره آخه هیچ‌جوره با طبیعی کنار نمیام

بپرس نظرشو در مورد سزارین خودش میگه بهت چقدر میگیره و شرایط چه جوریه

یه نفر هست از دو سه نفر پرسیدم یکی میگه باید به خودش بگی یکی میگه به منشیش واقعا هیچ جوره نمیتونم طبیعی رو‌ قبول کنم ولی می‌دونم دکتره با یه کم زیر میزی قبول میکنه 

منم از طبیعی وحشت دارم حالا نه اینکع سزارینو دوست داشته باشم ولی چاره چیه

والا منم مثل شما دعا کن واسم لااقل یه دکتر پیدا بشه راحت قبول کنه من هنوز اول بارداریمه این فکر منو داغون کرده اصلا

والا منم مثل شما دعا کن واسم لااقل یه دکتر پیدا بشه راحت قبول کنه من هنوز اول بارداریمه این فکر منو ...

ان شاءالله پیدا کنی و سزارین شی عزیز دلم 

اطلاعی داری که هزینش چقدر میشه؟ 

من نمیدونم آخه

ان شاءالله پیدا کنی و سزارین شی عزیز دلم اطلاعی داری که هزینش چقدر میشه؟ من نمیدونم آخه

مرسی گلم.....نه من تازه دنبال دکتر هستم چنتا هستن برم صحبت کنم ببینم چقدر میگیرن خصوصی حتما بیشتر هست هزینش 

یه نفر هست از دو سه نفر پرسیدم یکی میگه باید به خودش بگی یکی میگه به منشیش واقعا هیچ جوره نمیتونم طب ...

به منشیش بگو 

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😒

والا منم مثل شما دعا کن واسم لااقل یه دکتر پیدا بشه راحت قبول کنه من هنوز اول بارداریمه این فکر منو ...

نترس عزیزم من هم میترسیدم از طبیعی بعد موقع معاینه دکترم گفت تو لگنت مشکل داره حتما سزارین باید بشید . انشاالله که هر چی خیره همون بشه واست 

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😒

نترس عزیزم من هم میترسیدم از طبیعی بعد موقع معاینه دکترم گفت تو لگنت مشکل داره حتما سزارین باید بشید ...

مرسی عزیزممممم

2790
2778
2791
2779
2792