2777
2789
عنوان

از اعتماد به همسرم داغونم 💔

298 بازدید | 20 پست

بچه ها از ارث مادریم یه تیکه زمین بهم رسید فروختم دادم برای خودم النگو خریدم تو نجاری کار میکرد اومد بیرون گفت می‌خوام نجاری بزنم بده دستگاه بخرم اولش ندادم بعد گفتم بزار از این وضعیت در بیایم دستگاه خرید فرداش گفت بازارش داغون می‌خوام بفروشم موتور بخرم..فروخت نصف پولش موقعی ک ج ن گ شد سرکار نرفت خورد حدودا ۵۰ تومن ۵۰ تومنم داد به موتور هزینه موتور ۱۵۰ قرار هم قرعه کشی بده برای موتور هم قرض کنه من میام دهنمو باز کنم میگه گوه خوردی حرف می‌زنی نمیدونم بعد از ده سال زندگی خرجتو دادم یه بار ی پولی دادی در حالی ک ماشینشو از طریق من خرید رهن خونه نصفش من دادم.

دارم می‌ترکم از دستش اما حق ندارم حتی به زبون بیارم 

خانواده بفهمن دادم بهش منو میکشن

نباید ارثیه تو میدادی 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ده سال نشناخته بودیش؟

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
عزیزم زندگی مشترکه این حرفارو نداره بعدم ارث خودتون بوده به کسی ربطی نداره که بخواد شمارو بکشه

اخه می‌دونی اگ قدرم میدونست میگفتم عیب نداره پول اومد دستش نصفشو خرج هیچی کرد 

منم از اعتماد ب شوهرم ناراحتم.صبح میره شب میاد منو خونه تنها میزاره.ب فکر زندگی و پیشرفت ک نیس.برا خانوادش کلی پول خرج میکنه خانوادش نمک نشناسن.بهش میگم برا من یه مانتو بخر کلی داد و بیداد میکنه نمیخره میگم دندون پزشکی ببر نمیبره برا من پول خرج نمیکنه 

چرا بازم اشتباه کردم

برات ناراحت شدم ولی دیگه کاریه که شده ممکنه اگه ادامه بدی زندگیت هم خراب بشه 

ولی دیگه پشت دستت رو داغ کن دیگه برای این آدم کاری نکنی

نمیدونم چرا بعضی از خانمها اینقدر ساده هستن

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚