2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

44 بازدید | 4 پست

سلام 

چرا میگن قدیم ها خانوم ها بساز بودن با هیچ میساختن الان اینقدر توقعات زیاد شده

الان به نظرتون نسل جدید می‌تونه مثل قدیم با شرایط حداقلی بسازه؟

پدرام جان یعنی من این عنوان رو ک میبینم میفهمم خودتی

عین ارسطوی پایتختی

آره خب...لباس میخرم، نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم،به فکر ریزش موهام هستم،لباسامو میشورم،یه سری پست سیو میکنم که بعدا بخرمشون،وسایلی که لازم دارم رو توی لیست خرید مینویسم،ولی خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی و دیگه «بعدا»ای وجود نداره، مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم تا آخرین حسی که یادم میمونه امنیت باشه.بعدش میرم روی تختم دراز میکشم، گوشیمو ریستفکتوری میکنم و آهنگ سکرت گاردن رو پلی میکنم و چشامو میبندم و بی صبرانه منتظر میمونم.

خانما اگاه شدن دیگه خودشون رو وابسته یه مرد نمیدونن که تو هر شرایطی بسازن

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنظرم قدیم خانما ساکت بودن کلا عیب میدونستن شکایت کنن ای به معنی خوشبخت بودنشون نبوده یه جورایی معنی زندگیو نفهمیدم و اگاهیشون کمتر شده الان خانما اگاهیشون بالاتر رفته قطعا مثل قبل نمیشه بهتره مردا هم اگاهیشون ببرن بالا بتونن کمک هم زندگی خوبی داشته باشن همش نمیشه که زن بسازه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗