2789
عنوان

خانه ویلایی

87 بازدید | 13 پست

سلام یه خونه ویلایی 60 متر طبقه پایین و60 متر طبقه بالاکلا 120متره دوخواب باشه ودوطبقه خوبه بخرم؟یا کوچیک هست هر طبقه؟.ساخت 1398...قیمت زده 1700میلیارد وهفتصد.

به نظرتون کوچیکه هر طبقه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی بخودتون داره اگر قصد ساخت و ساز در اینده رو دارید زیر ۲۰۰ متر بدردتون نمیخوره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

۱۷۰۰ دو طبقه؟   چه خوب تازه نو ساز هم هست

قیمت که خوبه ولی محلش چه طوره پایین شهره؟

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

آره زده 1700 نه پایین شهر نیست منطقه خوبیه..فقط سندش دستی هست.

اگه کوچیکی خونه اذیتت نمیکنه مورد خوبیه به نظرم

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

آره قیمتش خوبه.فقط سندش دستی هست اشکال نداره؟

قولنامه یعنی؟ 

باز برید بپرسید