2777
2789

من یک دونه تک نیت رایگان برات میگیرم...

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی به صلاح مون حل میشه بی گناهیش ثابت میشه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
🥲❤️عزیزم قربون مهربونیتالهی ک تنت سالم و لبات خندون باشهمیشه اگه زحمتت نباشه و خودت راضی باشی برا م ...

فدات، اره گلم، اسمتو بگو و نیتتو.  با بله و خیر و یه توضیح مختصر بهت جواب میدم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام‌خوبی چجوری تک نیت؟؟؟

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
سلام‌خوبی چجوری تک نیت؟؟؟

با تار.وت عزیزم

توروخدا منم مبخام دعات میکنم

اسمت و نیتت رو بگو عزیز

با تار.وت عزیزم

میشی درخواستمو قبول کنی اونجا بگیری برام

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
میشی درخواستمو قبول کنی اونجا بگیری برام

بیا به این آیدی تلگرام

Ftmhatfi

فدات، اره گلم، اسمتو بگو و نیتتو. با بله و خیر و یه توضیح مختصر بهت جواب میدم

❤️دست گلت دردنکنه عزیزم الهی خواسته هات برات بشن داشته هات

عزیزم نیتم اینه که میخوام بدونم احساس امیر به فاطمه چیه؟ دوسم داره یا ب عنوان سرگرمی ب این رابطه نگا میکنه؟

یاسمنرابطم درست میشه باعلی؟

بله عزیزم، علی بهت احساس داره و با دست پر به سمتت برمیگرده، این دست پر میتونه لزوما هدیه نباشه ممکنه یه حس خوب باشه