2777
2789
عنوان

بچه ها با نانزدم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=388412127]من با یک آقایی  حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کرد ...[/QUOTE 

دختر چرا واسه خودت ارزش قائل نیستی؟ 

چون خودت واسه خودت ارزش قائل نشدی معلومه برات ارزش قائل نمیشن!

،

میدونم ولی خب منم تا صبح بشینم کنار میز تلفن که اقا یه زنگ بزنه

عزیزم درکت میکنم منم دقیقا مث توام

پارتنر منم الان رفته ماموریت گوشیشونم حق ندارن ببرن

از دوشنبه رفته دیگ اشکم دراومده نمیدونم چ کنم خبری هم ازش ندارم

کلا پسرا اینطورین زورشون میاد یه پیام پنج ثانیه ای رو بفرستن

قبلان همیشه زنگ میزد پیام میداد بعدش امروز دعوامون شد گفت از این به بعد زنگ نمیزنم یاد بگیری خسته میام اینجوری نکنی 

عزیزم درکت میکنم منم دقیقا مث توامپارتنر منم الان رفته ماموریت گوشیشونم حق ندارن ببرناز دوشنبه رفته ...

نامزد من گوشی میبره همیشه زنگ میزد پیام میداد اما دیشب 

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

بببخشید ببخشید ببخشبددیدگاهم اینه که رو خودت کار کن خیلی دختر کم عقلی هستی باید همون اول نه میگفتی اصلا لزومی به اینقدر کش دادن نداشت.من خودم خیلی چیزها نداشتم مثل عقد عروسی و نشون انچنانی حلقه نشوند انگشتی مادر شوهرم بود ولی من میدونستم شوهرم ورشکسته هست واقعا نداره که بکنه و الان اگر دو تومن پول تو جیبش باشه دو تومن رو فقط خرج من میکنه ولی طرف شما داشته فقط برای تو نمیخپاسته بکنه و احتمال زیاد خسیسه.اگر هم میبینی برای اون یکی کرده مطمئن باش بزرگش کردن اینطور هم که شنیدی نیست 

قبلان همیشه زنگ میزد پیام میداد بعدش امروز دعوامون شد گفت از این به بعد زنگ نمیزنم یاد بگیری خسته می ...

خودتو ناراحت نکن حالا حرصش گرفته یه چیزی گفته بهش زنگ و پیام نده بزار اروم شه خودش بهت پیام میده 

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨

خودتو ناراحت نکن حالا حرصش گرفته یه چیزی گفته بهش زنگ و پیام نده بزار اروم شه خودش بهت پیام میده

من چون مادرش بارداره تواین سن من اومدم پیشش الان خونه اینا هستم میخوام جمع کنم برم خونه خودمون