2777
2789
عنوان

چرا ازدواج کردن اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بدون فکر عمل میکنن اکثرا و بدون هیچ شناختی 

پشیمون میشن 

به جای پذیرش اشتباه خودشون،بقیه رو بد راهنمایی میکنن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین عزیزم ازدواج مثل خرید هندونست،خیلی باید دقت کنی.تو مسئله ازدواج احساسات نباید تصمیم بگیره باید خیلی نکته سنج باشی که یه انتخاب درست داشته باشی.حالا بعضیا چون ازدواج موفقی نداشتن به خاطر همین ناراحتن و میگن خوب نیست.بعضیا راضین.خود من به شخصه نه خیلی رضایت دارم و نه خیلی ناراضی و ناراحتم.به هرحال با هرکیم ازدواج کنی یه سری مسائل پیش میاد که باید درست حل و فصلش کنی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بعد این نتایج بد رو گردن ازدواج میندازن و کلا میگن ازدواج بده

بله اول از همه گردن خدا.ولی تقصیر خدا نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

همه چی خوب و بد داره

ازدواج سنتی خوب نیست این که خواسگتگاری که نمیشناسی باهاش برس ازدواج کنی 

اکه قدیمم طلاق نمیگرفتن چون بد میدونستن الان متاسفانه عادی شده

اگه با یه مرد خوب و کاری دوست شی بشناسیش بعد عقد کنی خوبه به نظرم

مثلا دو سال قبل عقد و ازدواج با هم باشین تا هم رو خوب بشناسین

ازدواج با انتخاب ادم درست خیلی هم خوبه با آدم بی فرهنگ با آدم سطح پایین با آدمی که اخلاق نداره و...خب مسلما بده اینا که میگن بده یا از نظر مالی یا از اخلاقی دیگه که اینا همه بستگی به انتخاب خودت داره اکثرا اول می‌دونن طرف اخلاقش مشکل داره ولی با این توجیه که بریم سر زندگی خودمون درست میشه و نادیده میگیرن اون ایراد رو به مشکل میخورن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خوندمبا ازدواجت‌مخالف بودن؟من‌مامانم‌میگف پامو توی خونت نمیزارم😅

نه بخدادمخالف نیود خیلیم راضی بودن 

من بهش میگم فقط برم دوهفته یکبار نمیام خونتون فقط امان بهم بده تا روزی که میرم

نه بخدادمخالف نیود خیلیم راضی بودن من بهش میگم فقط برم دوهفته یکبار نمیام خونتون فقط امان بهم بده تا ...

زیاد باهم بحث نکنید اصلا جوابشو نده بعدشم توقع چیزی نداشته باش ازش اصلا راهتو جدا کن ازش