2777
2789
عنوان

چرا ازدواج کردن اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 57 پست

بینید هیچ چی خوب مطلق با بد مطلق نیست.

نسبیه، بستگی به شرایط و دیدگاه تون داره.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

ازدواج که به خودی ِ خود، بد نیستولی اگر آدم مناسبت رو پیدا نکنی مجرد بمونی بهتره

و همین سعی کنیم خودمونم آدم مناسبی باشیم تو زندگی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ازدواج کردن اشتباه نیست

ازدواج با آدمی که فرهنگش باتو متفاوت باشه

خانوادش تورو نپذیرن

و مشکل اخلاقی داشته باشه اشتباهه

وگرنه اگه آدم درستی باشه زندگی برات شیرین تر هم میشه.

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

میدونی چرا چون تو با طرف خوبی حال خوبه کنار هم از حال دنیا بی خبرید ولی دیگران خانواده ها کوفتت میکنن تا دوتایی خوبه وقتی میشی سه نقر حتی مادر خودت دیگه نابودت میکنن اتفاقا همین الان تایپکی زدم از مشکلاتی که مادرم برام به وجود میاره

خب وقتی یه سریا چشم بسته ازدواج میکنن بله که میان بقیه رو نهی میکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ازدواج اشتیاه نیست.

اینکه چشمماتو ببندی و بگی وای سنم داره میگذره وای همسن و سالام ازدواج کردن بچه هم دارن. من تو این مسابقه دارم میشم نفر اخر 😒😒وای فامیلام هی میگن کی عروسیته هر نره خری اومد جلو عیبوشو نبینی و فقط بخوای یه اسم تو شناسنامه ت باشه تا بگی منم شووهر کردم اشتباهه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه منظورم اینه طرف میگه دلم می خواد ازدواج کنم بعد همه میگن نه خوب نیست

خب برای همینه دیگه.چون تو انتخاب دقت نکردن.وقتی درست انتخاب کنی چرا بد باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اتفاقا ازدواج خیلی هم خوبه

سختی داره که سختی هاشم اگه همسرت یار و یاور باشه کنار هم سختی هم شیرینه

خانوم خونه خودت باشی خیلی لذت بخشه

سفر بری کنار هم برای پیشرفت زندگیتون تلاش کنید 

تو این بین اختلاف نطر و دعوا و مسائل مالی هم هست

باید سازش پیدا کرد این سازش شاید مشکل باشه اما شدنیه