2777
2789

من ۲۶ اون ۲۰ 

موقع غذا خوردن ملچ مولوچ می‌کنه عمدا بعد بغل گوشم آروغ میزنع 

از صبح تا شب من و دیدنی ک ی ر شو میخارونه 

کار های چندش می‌کنه 

حرفی هم بزنم مثل حیوون حمله می‌کنه 

و من زورم بهش نمی‌رسه 

بخدا قسم از صبح تاس با سر کارم یا اتاق دربسته زندانی

ولی مادرم یکسره صدا میزنع بیا ظرف ها رو بشور بیا فلان کار و کنم مجبورم ببینمش 

نزدیک ده ساله یک کلمه حرف نمیزنم ولی این حیوون میخواد حرصم بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنام خدا جرش بده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بابات جرش نمیده

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

کاش یه شوهر خوب گیرت بیاد بری

ما ک داداش نداریم‌شمام ک داری اذیتت میکنه 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

همه پسرا اونجاشونو میخارونن مگه کلیپشو ندیدی 😂

به خاطر حرص دادن تو نیست. 

بعدم داداشته چرا سعی نمیکنی رابطتو باهاش خوب کنی؟ 

وقتی ببینه تو باهاش خوبی اونم دست از رفتاراش برمیداره، واسش هراز گاهی یه چیزی بخر. 

به لحظه ای فکر کن که نباشه. ببین بازم ازش متنفری؟

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲