استارتر بچه ی منم همین مشکل رو داشت تا بیست و پنج روزگی روزی دو سه بار دفع داشت واصلا اذیت نبود ولی از بعد بیست و پنج روز دو هفته حتی بیشتر مدفوع نکرد هزار تا دکتر چرخوندمش در آخر بردمش پیش فوق تخصص بیماریهای نوزادان که خیلی دکتر معروفیم هستن
فقط یه سوال ازم کرد گفت تا قبل این ۲۵ روز روزانه دفع داشت؟ چند بار ؟ آیا دفعش مشکل داشت؟
گفتم نه همه چی عادی بود تا اون روز( یه دکتر متخصص اطفال به من گفته بود با تب سنج مقعدی ، تب سنج رو داخل مقعد بچه ببرم روزانه تا یک کمی با این تحریک بچه دفع کنه،، این دکتری که میگم فوق تخصص بود دعوام کرد گفت چطور نترسیدی با این حرکت روده ی نوزادت رو پاره کنن دیگه اینکار رو تکرار نکنید...اصلا نیازی به عکس یا اسکن از روده های بچه هم نیست چون بچه تا اون تاریخ دفع طبیعی داشته،بعضی نوزادها این مشکل رو دارن که خود به خود درست میشه،،،من به حرف دکتر گوش کردم و اصلا کاری نکردم پونزده روز بعد تو یه لحظه شکم بچه خود به خود کار کرد و پوشکش پر شد لباساشم کثیف شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣 انقد خوشحال بودم که خدا میدونه، دفع بعدی بچه ده روز بعد بود به همون صورت انفجاری😅،دفعه ی بعد ۸روز تا به مرور رسید به روزی یک بار دفع و خدا رو شکر درست شد
حالا شما ببینید قبلا بچه دفعش طبیعی بوده یا نه؟