2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 36 پست
اخه دکتر گفت وزنش خیلی خوبه همون شیر خودتو بده

والا همه ی دکترا همینو میگن ولی هر دو بچه ی من ماه اول بهد۵ کیلو رسیدن بعد ۶ وماه سوم ۹ کیلو بودن البته رشد همه ی بچه ها فرق میکنه اینکه پی پی نمیکنه دلیل اصلیش اینه ،چون غذا نمیخوره که بگی فلان غدا صرر کرده البته خودتون میدونید شاید وزنش خوب باشه ولی به نمودار وزنش نگاه کن متوجه میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب وزنش کمه شیرت کافی نیس ،ببر دکتر ولی اگر تونستی البته شیر خشک بدی حتما میره ،چون بچه ی یه ماه ۵ ...

طبق چی اینو میگی ؟ بچه من ۲۸۰۰ بود یکماهگی ۳۵۰۰بود ۵کیلو؟؟؟!!! بستگی به وزن تولد داره مهم اینه روی نمودار خودش باشه 

والا همه ی دکترا همینو میگن ولی هر دو بچه ی من ماه اول بهد۵ کیلو رسیدن بعد ۶ وماه سوم ۹ کیلو بودن ال ...

بچه طبق نمودار سبز که متعادله یکسالگی باید ده کیلو باشه بچه شما چه جوری سه ماهگی ۹ کیلو بوده؟؟ 

حتما و سریعا چندتا دکتر نوبت بگیر ببرش اگر انسداد روده باشه و روده پاره بشه ممکنه به مرگ عزیزتون منج ...

میخای حالا انقد واضح اطلاعاتت رو نریزی تو سایت 

داری یه مادر رو متلاشی میکنی با این اطلاعاتت!

زیاد اطلاع دادن هم مثل همون نادونی هست اگه نفهمی چیو کی بگی!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

الان دوماه هشت روزه وزنش ۵و۸۰۰هستش الان چیکار کنم ببرم

وزنش ماشاالله خیلی خوبه نمودار رشد تو کارتش هست برو ببین متوجه میشی برای مدفوعشم ببرش یه دکتر دیگه احتمالا شیرت سنگینه بچه منم همینه اولیمم همین بود تا از شیر بگیرم درست میشن گریه و بیقراری هم داره؟ 

بد به دلت راه نده ولی شاید ممکنه تنبلی روده داشته باشه یکی از بچه‌های همسایه ما چهل روزه هم نشده مامانش میگه بچه ی هفته ده روز ی بار مدفوع میکنه برده بودش دکتر گفته بود تنبلی روده داره 

ببرش دکتر 

اصلا نگران نباش . پسر من الان ۲۱ سالشه . وقتی نوزاد بود تا ۲ سالگی همین مشکل رو داشت . خیلی دکتر بردم و یه دکتر بهم گفت انتهای روده ی بزرگش پرز روده نداره که بتونه دفع کنه . ماهم خیلی ترسیده بودیم . بچه اولم بود و حساس...

چند تا دکتر عوض کردیم . تا اینکه به دکتر بهمون گفت بزرگ بشه خود به خود خوب میشه . تنبلی روده داره 

راضی باش به رضای خدا 
باشه حتما میبرم

استارتر بچه ی منم همین مشکل رو داشت تا بیست و پنج روزگی روزی دو سه بار دفع داشت واصلا اذیت نبود ولی از بعد بیست و پنج روز دو هفته حتی بیشتر مدفوع نکرد هزار تا دکتر چرخوندمش در آخر بردمش پیش فوق تخصص بیماریهای نوزادان که خیلی دکتر معروفیم هستن

فقط یه سوال ازم کرد گفت تا قبل این ۲۵ روز روزانه دفع داشت؟ چند بار ؟ آیا دفعش مشکل داشت؟

گفتم نه همه چی عادی بود تا اون روز( یه دکتر متخصص اطفال به من گفته بود با تب سنج مقعدی ، تب سنج رو داخل مقعد بچه ببرم روزانه تا یک کمی با این تحریک بچه دفع کنه،، این دکتری که میگم فوق تخصص بود دعوام کرد گفت چطور نترسیدی با این حرکت روده ی نوزادت رو پاره کنن دیگه اینکار رو تکرار نکنید...اصلا نیازی به عکس یا اسکن از روده های بچه هم نیست چون بچه تا اون تاریخ دفع طبیعی داشته،بعضی نوزادها این مشکل رو دارن که خود به خود درست میشه،،،من به حرف دکتر گوش کردم و اصلا کاری نکردم پونزده روز بعد تو یه لحظه شکم بچه خود به خود کار کرد و پوشکش پر شد لباساشم کثیف شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣 انقد خوشحال بودم که خدا میدونه، دفع بعدی بچه ده روز بعد بود به همون صورت انفجاری😅،دفعه ی بعد ۸روز تا به مرور رسید به روزی یک بار دفع و خدا رو شکر درست شد 

حالا شما ببینید قبلا بچه دفعش طبیعی بوده یا نه؟

بچه طبق نمودار سبز که متعادله یکسالگی باید ده کیلو باشه بچه شما چه جوری سه ماهگی ۹ کیلو بوده؟؟

بچه ها رشدشون باهم برابر نیست مادرم میگفت من خودم چهل روزگی 6 کیلو بودم....  ولی دختر خالم مثلا چهل روزگی 4 کیلو بود