2777
2789
عنوان

شوهرم بیاین

585 بازدید | 29 پست

همیشه تحویلش میگیرم بهش محبت میکنم🙄🫥🙂

دیشب پای گاز بودم روغن پرید تو چشمم 

گفتم بیا بیین چیشد چشمم با ترس و وحشت زیاد.. 

جلوی تلوزیون بود گفت خوب بمنچه. من چیکار کنم روغن رفته تو چشمت چه کاری از من برمیاد🙂💔

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑الهی بمیرم برات خره خر فقد هیکل گنده کرده

دلم خیلی شکست😔💔 

احساس کردم هیچ تکیه گاهی ندارم

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

توام از حالا بهش محبت نکن

همینکار میکنم فقد سخته 

نمیدونم چجوری از وابستگی دربیام

همینکار میکنم فقد سخته نمیدونم چجوری از وابستگی دربیام

ببین اسی مردا گاون انتظار نداشته باش اون مدل که تو هستی اونم بشه

حالا بعدا براش بگو 

بگو دوست داشتم بیای ببینی چی شده

مثلا من دلم درد میکرد همسرم انگار ن انگار 

کم کم هی با گفتن تازگی یادگرفته بگی ای وای الهی کرشمه مثلا

قرص بیارم

بریم دکتر از این مدل حرفا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هیچ عکس العمل بدی بی دلیل نیست 

بنظرم برو کشف کن چرا چنین غلطی کرده بهضی وقتهاممکنه  تلافی یه بی توجهی کوچیک از طرف تو باشه که قبلا مرتکب شدی ،خودت متوجه نشدی ولی برای اون سخت بوده

به نظرمن بجای قهرو بی توجهی،باهاش حرف بزن،بگو دوست داشتی اون لحظه بهت توجه کنه،بگو دلم شکست ازکارت

چون بهش بی محلی کنی همیشه یکی دیگه هس براش محبت کنه،

اگه دیدی باحرف درس نشد،وقتی یه اتفاق کوچیکم برااون افتاد،مثلا دستش زخم شد،یا...توهم اون لحظه فقط بهش توجه نکن

ولی باید چند ماه روش کارکنی تامتوجه بشه،دراون لحظات حساس به توجهش نیازداری،باقهرکردن خودتو داغون میکنی و زندگیتو،

حرف زدن درسته عزیزم