2777
2789
عنوان

شوهرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 29 پست

بابا به حرف اینایی که کامنت گذاشتن گوش ندیا

واقعا نی نی سایت بدرد بیان مشکلات زن و شوهر نمیخوره 

منم قبلا اینجا نظر میخاستم اینقد اخلاقم تند و بد شده بود با شوهرم تا بعد با یه مشاور آشنا شدم دیدم ای دل غافل چقد من اشتباه میکردم حرف بعضی نی نی سایتیا گوش میدادم چقد بد و زندگی خراب کن نظر میدادن 

چه بسا اینایی ک کامنت گذاشتن دختر مجرد دبیرستانی نباشن و هیچی از زندگی بلد نباشن

شما بعدا در آرامش احساست رو به شوهرت بگو 

بگو اون لحظه به محبت و توجه ت نیاز داشتم. بدون دعوا و دلخوری بگو

تو همه زندگیا ممکنه این چیزا پیش بیاد قرار نیست ک بخاطر همچین چیزی دیگه بهش محبت نکنی که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا به حرف اینایی که کامنت گذاشتن گوش ندیاواقعا نی نی سایت بدرد بیان مشکلات زن و شوهر نمیخوره منم ق ...

آفرین،دقیقا👌

زندگی میدون جنگ نیست که هی تلافی کنیم حمله کنیم،آرامشو ازخودمونو زندگیمون سلب کنیم

به نظرمن بجای قهرو بی توجهی،باهاش حرف بزن،بگو دوست داشتی اون لحظه بهت توجه کنه،بگو دلم شکست ازکارتچو ...

اشتباه ترین راهکارِ قرن رو بهش دادی عزیزم اصلا نباید اینکارارو کنه 

اول اینکه شما داری تشویقش میکنی 

به تمنایِ محبت کردن 

و دوم به تلافی کردن 

اشتباهه اینا 

اشتباه ترین راهکارِ قرن رو بهش دادی عزیزم اصلا نباید اینکارارو کنه اول اینکه شما داری تشویقش میکنی ب ...

کی گفته اشتباهه،چندسال پیش مشاوره هارفتم تایادگرفتم درس زندگی کردنو

نه بیاد قهرکنه،آشپزی نکنه که برو ازبیرون بخر کوفت کن،محلش نده،کارش بایه مشکل کوچولوی قابل حل،تبدیل بشه به بزرگترین مشکل و زندگیشو جهنم کنه،آخر سر طلاق

خیلی مسایل رو مردها نمیتونن بفهمن چون ساختارشون این شکلیه،وبا بیان وحرف زدن متوجه میشن،کی گفته حرف زدن تمنای محبت کردنه،اصلا آدم برا بهتر کردن زندگیش باید غرورشو بزاره زیر پا وبجنگه،زندگی راحت نیس نگه داشتنش

عزیز زیادی تحویل نگیر نمک نشناس و بی چش رو هستن بیشتر از خواهر مادرشون دستور رفتار الگو برداری میکنن گفتم خورد پماد استریل چشمی استفاده کن برو چشم پزشک کلینینک تا داروی لازم رو بدت

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار

کی گفته اشتباهه،چندسال پیش مشاوره هارفتم تایادگرفتم درس زندگی کردنونه بیاد قهرکنه،آشپزی نکنه که برو ...

چی بگم والا من تجربه‌شو نداشتم حتما شما تجربه‌تون بیشتره کاملا درست میگین من چون سنم کمتره و تجربه‌ی زندگی متاهلی ندارم خیلی غُدم و عمرا بتونم چنین رفتارایی رو تحمل‌ کنم ولی خب نباید نظر میدادم چون از روی شخصیتِ خودم نظر دادم 

بهرحال بشدت قبول دارم صبحت کردن 90 درصد مشکلات رو حل میکنه من خودم‌ مشاوره میرم 

ولی اینکه به طرف مقابل بگی این مسله‌ی عاطفی اذیتم کرد و ازت انتظار داشتم کمکم کنی یکم ضعفه شخصیتیشو نشون میده چون اون شخص قطعا خودش میدونست که خانومش آسیب دیده و به کمک احتیاج داره ولی ترجیح داد بی تو‌جهی کنه یعنی ی کارِ عمدی پس کاملا مشخصه و نیازی به توضیحش نیست چون حتی در آروم ترین لحن بازم اون شخص متوجه نمیشه چه کار اشتباهی انجام داده از طرفی که استارتر میگه بشدت بهش محبت میکنم پس ی سریا میتونن ذاتِ بی انسانیتی داشته باشن حتی اگه دعوا داشته بودن ببخشید طرف توی اوجِ نفهمی هم باشه بازم انسانیت هست این کار تا ابد یادش میمونه چه بسا که این خانوم اصلا چشمش آسیب جدی و شدید میدید چی؟ مطمئن باش بازم با بی توجهی روبرو میشد    

چون ی سری چیزا هستن که مردا متوجه نمیشن و توضیح میخوان 

نه همچین مسئله‌ی بشدتتتتتت عاطفی و انسانی!

بابا به حرف اینایی که کامنت گذاشتن گوش ندیاواقعا نی نی سایت بدرد بیان مشکلات زن و شوهر نمیخوره منم ق ...

عزیزم.ما دبیرستانی نیستیم.من 45 سالمه تجربه خودم را کفتم مردا اتفاقا همه چی را خوب بلدن میفهمنن بسته به طرف داره چطور برا من بلد نبود برا نفر بعدی نگفته به قول خودش عمق چشماش را میفهمید بعد من که ساعتها حرف زدم خواسته هام را ارام.گفتم ساعتها باش حرف میزدم.نفهمید؟نه جانم.مردا اتفاقا همه چی را میفهمنن بلدن نمیخان انجام بدن .به قول شما قبول هم کنیم یه بار میگه ادم.دوبار میگه نه 4 سال.مردی زنی را نخواد براش تلاش نمیکنه زنی را بخواد رو تک.تک کاراش دقیق میشه که دل خانمش نرنجه .من که جدا شدم برا نفر بعد چه کارا میکرد به من بود میگفت بلد نیستم 

اشتباه ترین راهکارِ قرن رو بهش دادی عزیزم اصلا نباید اینکارارو کنه اول اینکه شما داری تشویقش میکنی ب ...

همش یاد میدن زن محبت گدایی کنه از شوهرش توجه گدایی کنه از شوهرش .بابا هرزن عزت نفس داره غرور داره چرا باید هی ازشوهرش تمنای محبت وتوجه کنه ؟این اقایون نباید درک داشته باشن ایا

عزیزم.ما دبیرستانی نیستیم.من 45 سالمه تجربه خودم را کفتم مردا اتفاقا همه چی را خوب بلدن میفهمنن بسته ...

چون تو شوهرداری آدم نباید خودش باشه باید نقش بازی کنه سیاست سیاست سیاست 

من خودمم چند وقته با سیاست های شوهرداری آشنا شدم

راه و روش‌های گرفتن مرد تو دست

بله همیشه استثنا هست 

ولی امان از زن سیاستمداری که شوهر مردم رو میدزده