2777
2789
عنوان

چرا بیدارید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 55 پست
نون تست تو شیر بعدش با کره سرخ کنم هوس کردم و منتظرم صبح شه درست کنم بخورم ولی از شب نخوابیدم

من دلم یه املت میخواد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از موقع جنگ خواب شبم درست نشد که نشدبا این دیروز در طول روز اصلا نخوابیدم

بخدا اونقدرام استرس نداره جنگ،ما دقیقن بالا حیاط خونمون داشتن همدیگه رو میزدن من درحال دیدن اتک تایتان بودم

نمیدونم ولی هیچوقت ساعت ۲ شب نمییزدنهر کسیه میدونه چون فقط به شیشه اتاق من میزنه هیچ وقتم نفهمیدم کی ...

بسم الله نگومن جات بودم الان خونه رو سرم بود هوار میکردم😀😀بخدا الان گفتی ترسیدما

۲۴ سالمه شغلی دارم نه دانشگاه رفتم فقط تنها هنر که بخورم وبخوابم ولی میخوام شروع کنم به کار کردن تو ...

تازه مامانم و همه میگم برو سرکار دیگه چرا میمونی خونه ، خیلی تحت فشارم انگار خودم نمیخوام کار کنم ، زده به سرم ۲ ترم مرخصی بگیرم برم سرکار پول شهریه جمع کنم دوباره برم دانشگاه 

چرا سنگ‌زد به شیشه ؟ منم داداشم که پیشمه خوابه اما من هنوز بیدار دارم تو نینی سایت ول میگردم 😐🥺

والا کرم دارن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خوش بحالت که خواب بودیما چی بگیم که خوابمون نمیبره

چرا امروز نخواب  سر شب بخواب