bud مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15938 عنوان چرا بیدارید😐 | مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 55 پست خودم خواب بودم یه نفر سنگ زد به شیشه رفتم داداشمو بیدار کنم بیدار نشد اولین بار شونم نیست خلاصله الان دیگه خوابم نمیبره میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1404/04/25 | 04:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15938 همینجوری نشستم زیر بارون دلم بارون خواست میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15938 دانشجو ام اگر برم سرکار دانشگاه میمونه از طرفیم هیچ پولی ندارم شهریه م رو هم با بدبختی میدم اینم هست دانشگاهت که تموم شد میر سرکار دیگه واسه الان یه هنرساد بگیر برو ارایشگاها کار کن میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15938 بسم الله نگومن جات بودم الان خونه رو سرم بود هوار میکردم😀😀بخدا الان گفتی ترسیدما بارها و بارها زدن میترسم شیشه خورد بشخ میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15938 سرشب خوابم برده..الان یهو بیدار شدم گوشیمو چک کردم دیدم پارتنرم هیچ پیامی نداده....نه شب به خیری نه ... وای یاد خودم افتادم یادمه یه روز هیچی پیامی ندادم و فکر میکردم حتما اون پیام یا زنگ زده ولی اصلا نگرانمم نشده بود میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15938 نزدیک پریودم بی خواب میشم اخیی🍫 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6460 کی بود سنگ زد مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
amazooon67 عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 4772 وای یاد خودم افتادم یادمه یه روز هیچی پیامی ندادم و فکر میکردم حتما اون پیام یا زنگ زده ولی اصلا نگر ... برای من اصلا سابقه نداشت..بدون شب به خیر نمیخوابید...خیلی حس تنهایی کردمشما الان باهاشی؟
parinaz00 عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 896 حرم بودماومدم نماز خوندمرفتم یچی خوردمدیگه خوابم نبردهداشتم اقتصاد کلان میخوندم کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
parykhanom عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 1366 والا کرم دارن این دیگه افعیه خواهر کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده میپذیرم