2777
2789
عنوان

چرا بیدارید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بده ، سردرگمم نمیدونم چه غلطی کنم برای زندگیم تا الان هیچکاری نکردم هیچ کاریم از دستم برنمیاد ا ...

مثلا چی کاری نکردی شغل خودتو نداری ؟ ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

فداتشم هر ناراحتی داری یا مشکلی فقط بزار اون بالای حلش کنه

🥲الهی آمین 😭ممنون بنده ی خوش قلبه خدا ی مهربون 🥲یه جوری خوب حرف زدی باهام احساس کردم که خدا چقدر دوستم داره 🥲انگار بهم گفت بنده ی عزیزم معصومه‌ یادت نره من دوستت دارم غصه نخور منو داری 😭

منم ۲۱نه پول دارم ن دانشگاه رفتم دارم دیوونه میشم

۲۴ سالمه شغلی دارم نه دانشگاه رفتم 

فقط تنها هنر که بخورم وبخوابم ولی میخوام شروع کنم به کار کردن تو سالن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

منم ۲۱نه پول دارم ن دانشگاه رفتم دارم دیوونه میشم

منم پول ندارم ، من رفتم دانشگاه اما همه چیز بدتر شد الان فقط استرس شهریه بهم اضافه شده نه چیزی یاد میگیرم نه چیزی بهم اضافه میشه ، انصرافم نمیتونم بدم که حداقل برم سرکار 

فکرو خیال🙂الان شیشه شمام به فکروخیالم اضافه شد🤦‍♀️😂یعنی کی سنگ میزنه!!

نمیدونم ولی هیچوقت ساعت ۲ شب نمییزدن

هر کسیه میدونه چون فقط به شیشه اتاق من میزنه هیچ وقتم نفهمیدم کیه 

فداتشم هر ناراحتی داری یا مشکلی فقط بزار اون بالای حلش کنه

بزغالم نصف شبی بازیش گرفته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون