2777
2789

سلام...

برای بار دوم 

چون دلم آروم و قرار نداره!

خودمم نمیدونم چرا...

اگه میشد از طریق دیگه ای بفهمم شاید به این روش برای آروم شدنم اتکا نمیکردم...

چند ساله از سرم بیرون نمیره 

یه احساسی بهم میگه بر میگرده، بهم فکر میکنه، برای من مناسب ترینه و ازدواج میکنیم!!

ولی نمی‌دونم میشه به این حس متکی بود یانه!

نمیدونم چرا از سرم بیرون نمیره..

نمیتونم به کس دیگه ای حتی فکر بکنم، همش جلوی چشمامه...

همش توی خوابمه

حستون بهم چی می‌گه؟

لطفا اگه واقعا حس ششم دارید از خدا بخواید حقیقت رو توی ناخودآگاهتون بیاره تا به من اعلام کنید.. شاید من از این شک و بی قراری نجات پیدا بکنم...

برنمیگرده

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بهترش میاد به شرط اینکه چشاتو به اطرافت باز کنی 

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

میشه برا منم حدس بزنی ؟ من خبری که تو ذهنمه تا اخر امروز بهم میرسه ؟ اگه اره چه ساعت هایی ؟

انشاءالله به خوشی میرسه حدود ساعتای ۶ عصر

منم دقیقا همینجوریم و خیلی دوست دارم بدونم ک آدم اصلی زندگیم هست یا نه واقعا خیلی درگیرشم و نمیتونم ...

بهترین راه برای جذب آدما اینه که به حال خودش رهاش کنی اون یه ادمه و اختیادات خودشو داره و برخلاف جذب خواسته هایی مانند چند میلیون پول و ماشین و یه فرزند با فکر کررن مکرر سراغت نمیاد 

چون اینجوری هم تو داغون و کم انرژی میشی با فکر کردن و زجر کشیدن هم اینکه با توجه به یه قوانین جذب آدما مجذوب کسایی میشن که فکر و خیالش دنبال چیزایی جز اونه یعنی تو باید خودتو مشغول نشون بدی اینطوری کاریزماتیکی

میشه منم بگی؟ با همینی ک فکرشو میکنم ازدواج میکنم؟

ازدواج تو رو با یه پسر مو بور میبینم

قلبم اینو قبول نمیکنه

تو با درون خودت باید صلح کنی