2777
2789

بچها من دخترم ۹سالشه 

و از کوچیکی سیبیل داشت همه ام انقدر بیشعور بودن 

مسخره یا ب شوخی هی میگفتن حتی مادرشوهر زبون نفهمم ک هزار بار گفتم نگو ادم نمیشه باز میگه تا بچه منو میبینه لوس میشه میگه سیبیل بالام و اینا خلاصه تو روحیه بچه ام تاثیر گذاشته بود 

تا امروز رفتم یه شیور خریدم ۳و۵۰۰ براش با اون خودم سیبیل هاش رو زدم نمیدونی بچم انگار داشت بال در میاورد انقدر گفته مامان دوستت دارم 

حالا میخوام خودم آماده نبرد کنم ک هرکس ببینه سریع به رو میارن ک چرا سیبیل های بچه رو زدی و…

چی بگم میخوام هرکس هرچی گفت جواب آماده داشته باشم بزنم تو صورتش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش از همون نوزادی میزدی شاید دیگ در نمیومد 

صورت پسر من وقتی به دنیا اومد پر پر مو بود انگار ریش داشت شش ماهگی اصلاح و براشینگ برده بودیم ارایشگر دستگا انداخت دیگ ریشش در نیومد😐

بگو فضول رو بردن جهنم گفتن هیزمش تره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بگو به شما ربطی نداره سرت تو زندگی خودت باشه مگه من از شما میپرسم چرا ....؟ به جای نقطه چین یکی از مسائل زندگیشو بگو اینجوری دهنشو واسه همیشه میبنده

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

چه کار خوبی کردی افرین واقعا دمت گرم مامان نمونه به این میگنهر کی ام گفت با جدیت بگو نظافت بچم فکر ن ...

بخدا از نوزادی بچمه دارن اذیتمون میکنن بس ک میگن خب سیبیل همه دارن مال بچه من مشکی بود تو چشم 

منم گفتم بذار بزنم بچم راحت بشه تا کی ناراحت بشه همش

میگم بنظرتون اصلا توضیح ندم چرا و با چی این کار کردم فقط بگم خودم دوست داشتم الانم اصلا به رو بچم نی ...

بهترین جواب همینه 

یا بگو انقد ادم فضول این قضیه رو ب رخ خودمو دخترم کشید ک روحیه اش داغون شده بود .. صلاح دیدم واس حال خوب دخترم اینکارو کنم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم