2777
2789
عنوان

بوی بد واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 19 پست
نمیدونم چیکار کنم دیگه گفتم تاپیک بزارم شاید کسی مثل من این مشکل رو در گذشته داشته و حل کرده ببینم چ ...

ببین من خودم تجربشو ندارم تاییدم نمیکنم ولی میگن سیر و پیاز و  تندی زیاد بخوری باعث میشه اونجا بو بده

ازینا زیاد میخوری مگه

از ژل استفاده نکننننبابا با اب معمولی کافیه چرا این مواد که معطر هاشم خیلی بدتره میزنید اونجاتون باب ...

اره این رو میدونم اما دکتر اون ژل رو بهم داد و هفته ای یکی دوبار بیشتر استفاده نمیکنم ذاتا قبل اینکه ژل استفاده کنم هم این بوی بد رو داشتم و فرقی نکرد بعد استفاده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره داره صددرصد عفونت هست ولی دکتر هم رفتم بار ها دارو گرفتم مصرف کردم اما شرایط بهتر نمیشه اصلا

ببین من اینطوری بودم  تو مجردی و حتی اوایل ازدواج تا از حموم می اومدم بو می گرفتم خودم هم تعجب می کردم از خودم ولی چندین ساله خدا رو شکر راحت شدم اصلا اصلا نذار لباست مرطوب بشه  خودتو خشک کن این تنها راهه

ببین من اینطوری بودم تو مجردی و حتی اوایل ازدواج تا از حموم می اومدم بو می گرفتم خودم هم تعجب می کر ...

این کارارو میکنم خشک میکنم خودم رو حتی چون لباس زیرم مرطوب میشد کلا دیگه استفاده نکردم و اصن نمیزارم مرطوب باشه یا فک کردم شاید به خاطر موهای زائد باشه هر چند شیو میکردم اما رفتم لیزر انجام دادم ک دیگه هیچ مویی نباشه ک موجب عفونت بشه اما فرقی نکرد