2777
2789
عنوان

بوی بد واژن

244 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من چند سالی هست دچار این مشکلم 

دکتر رفتم بار ها و دارو هم مصرف کردم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم متاسفانه همیشه این بوی بد باهام هست و خیلی اذیتم میکنه حتی بهم گفتن لباس زیر استفاده نکن و استفاده نمیکنم اما همچنان هست دلیلش چیه مجردم 

ترشح بو دار داری ؟ میری سرویس خودتو خشک میکنی ؟لباس زیر نخی بپوش حتما.

اره ترشح دارم .خشک میکنم از ژل شست و شو استفاده میکنم و اصلا لباس زیر استفاده نمیکنم هر روز دوش میگیرم و کلا ادم تمیزی هستم اما نمیدونم چرا اصلا حتی بهتر هم نمیشه یا حتی موقتی هم نیست و دائمیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ترشح دارم .خشک میکنم از ژل شست و شو استفاده میکنم و اصلا لباس زیر استفاده نمیکنم هر روز دوش میگی ...

ژل شستشو خوب نیست ، باکتری های مفید واژن رو از بین میبره 

به قارچ مقاوم میشی 

ph ش کلا عوض میشه. 

شاید بخاطر همینه.۰

عجب چه دکتری 😐

مثلا اینطور نبوده ک فقط یه دکار برم چند جا رفتم تو این چند سال اما اصلا درمان نشدم دوز دارو ها رو بردن بالا اما بازم اتفاقی نیوفتاد راستش خیلی دارم نگران میشم که نکنه مشکلم خیلی جدی باشه سرطانی چیزی 

ژل شستشو خوب نیست ، باکتری های مفید واژن رو از بین میبره به قارچ مقاوم میشی ph ش کلا عوض میشه. شاید ...

ژل رو دکتر داد بهم هر روز اگه استفاده بشه این مشکلات رو داره مثلا هفته ای دوبار اوکی هست

مثلا اینطور نبوده ک فقط یه دکار برم چند جا رفتم تو این چند سال اما اصلا درمان نشدم دوز دارو ها رو بر ...

نه بابا ربطی نداره نگران نباش ان شاءالله چیزی نیس

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

نه بابا ربطی نداره نگران نباش ان شاءالله چیزی نیس

نمیدونم چیکار کنم دیگه گفتم تاپیک بزارم شاید کسی مثل من این مشکل رو در گذشته داشته و حل کرده ببینم چیکار کرده 

خیلی این مسئله اذیتم میکنه🥲🥲🥲🥲

اره ترشح دارم .خشک میکنم از ژل شست و شو استفاده میکنم و اصلا لباس زیر استفاده نمیکنم هر روز دوش میگی ...

از ژل استفاده نکنننن

بابا با اب معمولی کافیه چرا این مواد که معطر هاشم خیلی بدتره میزنید اونجاتون بابا اینا پی هاش و بهم میزنه بدترههههههه