2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 92305 بازدید | 1100 پست
این چه حرف بیخودی بود زدی؟!

والا نمی‌دونم چرا شلختگی وتنبلی وبی مسولیتی و یه موجود بدرد نخوربودنشون رو چرا به ازدواج سنتی ربط میدن ما نود درصد از دواجهامون توی فامیل سنتی هست و همه خوشبختن خداروشکر وزن و مرد زندگی هستن ،اتفاقا اون ده درصد عاشقانه دوستانه ها  نصفشون طلاق گرفتن ونساختن بعد از چند سال رفتن دنبال یکی دیگه

واقعا یعنی همه مردا از زنی ک تنبل باشه و بی نظم دلسرد میشن؟ میدونی چطور ب ذهنم رسید تاپیک بزنم؟ دیدم ...

اگه اگه اشتباه نگم همیشه کسل و خوابالو بودن کم انرژی بودن به غلبه خون یا بلغم ربط داره 

گاهی آدم با اینکه هیچکاری انجام نداده باز بدنش خسته و کوفته ست 

گاهی ۱۲ ساعت هم آدم بخوابه خستگیش درنتیجه و.....

من قبلا پرسیدم از درمانگران طب اسلامی اما دقیق یادم نیست علتش

دوس داشتی تاپیکم بخون و پیش یه درمانگر مجرب برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا یعنی همه مردا از زنی ک تنبل باشه و بی نظم دلسرد میشن؟ میدونی چطور ب ذهنم رسید تاپیک بزنم؟ دیدم ...

اگه اگه اشتباه نگم همیشه کسل و خوابالو بودن کم انرژی بودن به غلبه خون یا بلغم ربط داره 

گاهی آدم با اینکه هیچکاری انجام نداده باز بدنش خسته و کوفته ست 

گاهی ۱۲ ساعت هم آدم بخوابه خستگیش درنمیره .....

من قبلا پرسیدم از درمانگران طب اسلامی اما دقیق یادم نیست علتش

دوس داشتی تاپیکم بخون و پیش یه درمانگر مجرب برو

[QUOTE=388383278]اسی جان ببخشید من متوجه نشدم  همسرتون خیانت کرده؟؟؟؟  خیانت هیچ توجیهی نداره و قطعا اشتب ...[/QUOTEیوسف پیامبر که نیست وقتی میبینه خونه زندگی شلخته و بی هدف دارن دیگه میخواد یه جای دیگه خودشو سرگرم کنه یا معتاد میشن یا خیانت

همه ی آدم ها خوبی ها و بدی هایی دارن ، همه 100 نیستن

بله ولی بدی زیاد بشه خوبیدهام کمرنگ دیده میشن

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

خیلی جالبه همون اول میای میگی حق با منه ولی عدم نظافت و بوی گند آدمای نرمال و اهل نظافت رو حالشون بهم میخوره چه برسه کسی که همسرت باشه داره تو یه خونه زندگی میکنه اصلا کسی که بو بده باعث دوری میشه حالا اینکه اگه فکر میکنی بخاطر افسردگیه باید بری روانپزشک

دقیقا من میشورم تمیز میکنم شوهرم میاد میریزه میپاشه گوه میزنه به همه جا حرفم میزنم میگه ولش کن تمیز ...

ببین شوهر من در این حد نبود 

اما اینکه دیر حمام میرفت، اینکه باید بهش بگم مسواک بزن 

اینکه باید بهش بگم برو آرایشگاه رو داره 

من که خودم واسش لباس میخرم، تمام لباسهای مجردیشو انداختم و نو خریدم 

آدمش کردم الان افتاده به جون خودم 

گوه به ذاتش

ببین این پصیحت منو انجام بده،کاراتو بذار وقتی شوهرت خونه س انجام بده،کار خونه لامصب یه جوریه کلی کارمیکنی بعد در ظاهر به نظرمیاد هیچکار نکردی،بذار وقتی شوهرت خونه س کاراتو کن که ببینه

بعله صددرصد این اتفاق میفته ولی این نیست که همه مردا اینجوری باشن مثلا شوهرمن خیلی بدش میاد ازشلختگی ولی دامادمون اصلا براش مهم نیست یااون یکی دامادمون وقتی حتی یه دونه اسباب بازی بچه توخونه انداخته باشه بهم میریزه و خواهرمو دعوا میکنه هرکسی یه شکلیه شوهرشماهم اینجوری اگه گوشزد کردو درست نشدیدحق دارع 

ولی کلا بگه بخاطر این خیانت کردم که ازبچگیو نادونیش بود حرف مفت میزنه مگه اون میومد خونشو جمع میکرد 

الانم میگه نمیخوامت مطمئن باش که نمیخوادت حالا هرچقد خودتو بکوبی به درو دیوار 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چی؟

عزیزم شما کمال گرا نیستید احیانا؟ 

شاید هم به خاطر بد رفتاری هاش توی زندگیت دچار آشفتگی های ذهنی شدی؟ و این مسئله باعث شده نتونی مدیریت خانه و خانه داری درستی انجام بدی

اگه یکی از این دو حالته

پس نذار بهت برچسپ تنبلی بچسپونه .

روی خودت کار کن مورد خواب هم با رفتن صبح زود به یه جایی حل میشه... 

شوهر منم یک ساله خرجی خونشو نمیده 

من برم باکی الان؟

شبام خونه نیست کلا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

استارتر جان ، شاید یکی از دلایل تنبلی و خواب زیادت ، فقر آهن ، یا مشکل تیروئید و ... باشه 

در کل یه چکاپ کامل بده و به دکتر مشکلتو بگو مولتی ویتامین بده ، بخور شارژ شو‌

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩