2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 91656 بازدید | 1100 پست

من زن شلخته دیدم

شوهرش عاشقشه

روزای تعطیل یا وقتایی ک از سرکار میاد کارای خونه رو میکنه حتی

با هم خیلیم شاد و خوشحالن شکر خدا

ولی خب خودم من اگر مرد بودم

خسته و‌له برمیگشتم خونه کثیف بود واقعاااا قاطی میکردم😁

توجیه خیانت اصلاااا نیست شلختگی

اما توجیه سرد و‌ بی تمایل شدن هست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من عمیقن به قدرت زنا ایمان دارم ولی متاسفانه ما یاد نگرفتیم ازش درست استفاده کنیم ، عزیزم وقتی به هر ...

واقعا؟؟؟ من خیلی ناامیدم وقتی این سردی بیش از حد اونو نسبت ب خودم میبینم و ب گذشته مونم فکر میکنم ک اصلا اونجوری ک باید دوسم نداشت دیگه هیچ امیدی بهش ندارم 

الان فعلا تصمیم گرفتم به خونه و زندگیم برسم بعد به خودم بعد صبح بیدار شم ورزش کنم

هی میاد میگه من دوس دارم اندامت مثه ورزشکارا باشه برو باشگاه من هی نمیرم 

میترسم فردا روزی بره با یه دختر ورزشکار بگه این چون ورزشکارع باهاشم😑

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم عزیزم ولی امیدوارم هرکسی باهر انتخابی زندگی خوبی را تجربه کنه همچنین شما گلم

مرسی همچنین

گفتم که از اول با خواستگاری شروع شه حال نمیده دوستی خوبه حسش و خاطراتش و اتفاقاتش  و اینکه از اول ندونی قصد چیه و چی میشه

عزیزم کمتر کسی هس که یه ادم افسرده رو دوس داشته باشهادم باید خودش باشه ن اینکه از شاد بودن اداش و در ...

من  ادا در نمیارم اتفاقا مدلمه همه میدونن. 

اما شوهرم میگه زیاد نخند کم حرف بزن یکم سنگین باش جان من 😂😂😂 منم میبینم راست میگه جدی نمیگیره بیشتر بی محلی میکنه محبت نمیکنه. تا یکم گوشه گیر میشم و سرد میفته دنبالم التماس میکنه 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

من زن شلخته دیدمشوهرش عاشقشهروزای تعطیل یا وقتایی ک از سرکار میاد کارای خونه رو میکنه حتیبا هم خیلیم ...

عزیزم منم گفتم آیا شلختگی ی زن باعث دلسردی مرد میشه یا نه نگفتم باعث خیانت میشه یا نه

و وقتی هم مرد دلسرد بشه خیانت شاید جزو اولین کارایی باشه که اون مرد می‌کنه بعدشم طلاق

همین شوهر من بارها و بارها بمن میگه طلاق بگیریم من قبول نمیکنم🥲

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

وای از دست شماها مگه من حرف خیانت زدم عجب غلطی کردم بابا گفتم ایا یک مرد ممکنه بخاطر تنبلی کثیفی بی ...

خودت نوشتی خیانتکار

اگر خیانت نکرده که الحمدلله 

شما اول سعی کن شبها زود بخوابی، نظم ساعت خواب،، باعث میشه روزها با نشاط بشی

منم تنبلم 

خوابالوام

تا ظهر می‌خوابم ولی خب همسرم برای ناهار خونه نمیاد 

ولی به خودم میرسم و هر روز حمام میرم 

آرایش و ... به راهه

به همسرت حق میدم نهایتا دلخور باشه حتی بداخلاقی کنه ولی اینکه خیانت کنه هیچ توجیهی نداره از نظرم

یه چیزی میگم ناراحت نشو 

شوهرم گاهی به مادرش میگه تنبل خانوم ،... تو از همون اول تنبل بودی ... من کلفت زاییده...

میریم خونه مادرشوهرم باهاش دعوا میکنه چرد اینقدر دستشویی بو میده ، چرد ظرف شویی کثیفه و ....

کلا هم بچه ها تا پیری یادشون میمونه و هم خودت عادت میکنی و بعد بچه ات بائو جونتون بکشه و خجالت‌تو 

به خدا خونه مادرشوهر من نمیشه یه چای خورد حتی ده سال پیش که جوون تر بود من عروسش بودم هم به کثیفی خو گرفته بود 

مواظب باش اینجوری نشی

من ادا در نمیارم اتفاقا مدلمه همه میدونن. اما شوهرم میگه زیاد نخند کم حرف بزن یکم سنگین باش جان من ...

همیشه خوشحالو و سرحالی؟؟؟ آخه من خودمم ببینم ی آدم همیشه پر انرژی یهویی ساکت بشه و گوشه گیر خیلی ناراحت میشم و سعی میکنم حالشو خوب کنم 

عزیزم منم گفتم آیا شلختگی ی زن باعث دلسردی مرد میشه یا نه نگفتم باعث خیانت میشه یا نهو وقتی هم مرد د ...

بله باعث دلسردی میشه حقیقتا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
واقعا؟؟؟ من خیلی ناامیدم وقتی این سردی بیش از حد اونو نسبت ب خودم میبینم و ب گذشته مونم فکر میکنم ک ...

چرا که نشه ، ورزشم خیلی خوبه نه صرفن برا شوهرت برا خودت ولی اسی اول از همه سعی کن فکرتو عوض کنی که شوهرت از اول دوست نداشته لباسای خوب بموش خوش بو باش همیشه به خودت بگو من خیلی خوبم و همه مردا از خداشونه یکی مث منو داشته باشن شوهرمم یکی از اونا اینقد تکرار کن که ملکه ذهنت شه و تو رفتارات معلوم شه،  ان شالله که همه چی تغییر میدی

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
2790
2778
2791
2779
2792