2777
2789

خودش خورد؟

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سالگی میزارم جلوش خودش میخوره البته جای تمیزی اصلا ندارم همش لک لکه

به اندازه ی مورد نیازش همه چی میخوره؟

بچه که نمیفهمه سیر میشه یا ن

باری میکنه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

همون موقعی هم که کوچیکه و بهش غذا میدید بذارید قاشق کودک دستش باشه و با غذا بازی کنه

کثیف کاری داره اما یاد میگیره غذا چیه... باید لذت ببره 

فامیل ما سه تا بچه داره و تا همین الان که بزرگترین بچه‌‌اش پیش دبستانی میره با بشقاب دنبالشون راه میوفته و التماس میکنه یه چیزی بخورن😐💔

بچه‌هاش از غذا نفرت دارن، فرار میکنن

هیچ کس هنوز نفهمیده بدون غذا چطوری زنده موندن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

به اندازه ی مورد نیازش همه چی میخوره؟بچه که نمیفهمه سیر میشه یا نباری میکنه

عزیزم من خودم نگاه میکنم اگه زیاد بخوره میفهمم سیر شده اگه بازی کنه خودم کنارش بابازی میدم بهش ولی بزرگ تر از یک سال کاری ندارم باید خودش بخوره