2777
2789
عنوان

برنامه قرداتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست

یه پروژه ای دستم هست تا شنبه باید انجامش بدم.

فردا تا شنبه خیلی درگیرم.

کالباس  خونگی درست میخوام بکنم فردا...

تولد داداشمم هست میرم هدیه بخرم.

خیلی حس خوبی دارم ...در یک قدمی  موفقیتم 

این کاربری غیرفعال شده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح پا میشم. صبحانااا  رژیمی میدرستم میرنم بر بدن. طبق معموللل تمیزکاری خونه. باید بشینم کردو اسیاب کنم البته با دست مبارک😵‍💫😵‍💫یکم جمع و جور کردن خونه. نماز خوندن. رفتن باشگاه. برگشتن. سوپ شیر برای شام گذاشتن و خوندن غذای رژیمی جدا برای خودم ـنت گردی و بعد لالا کردن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پول دارن پول 😊بی پولایی مث منم تو خونه

من دخترمو باید ببرم آزمایش خون بده نگرانشم شدید خودمم افتضاحه خودمم که داغون ترازخونم موندم این همه خوشگل و خوشتیپ توخیابونان چیکارمیکنن

صب برم باشگاه بیام برای اولین بار میخوام کوفته بپزم(قطعا وا میره)بعد بخابم تا پس فردا صب

من کوفته را آرد نخودچی میزنم وا نمیره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

فرداشب احتمالا با نامزدم برم بیرون براش همبرگر خونگی درست کنم‌ببرم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

برای بچه ها ناهار بپزم 

ظرف ها رو بشورم 

بچه کوچیک رو حمام کنم 

لباس بشورم و آفتاب پهن کنم 

گردگیری کنم خونه رو و جمع و جور کنم 

اگر وقت کردم کارهای مربوط به خودم رو انجام بدم

ب خودت چجور میرسی

میرم حموم، ماسک میزارم، ورزش میکنم

«یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمیشود به دیگری فهماند، نمیشود گفت، آدم را مسخره میکنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند!🌿» |صادق هدایت

من دخترمو باید ببرم آزمایش خون بده نگرانشم شدید خودمم افتضاحه خودمم که داغون ترازخونم موندم این همه ...

عزیزم اون خوشتیپا دختر مجرد هستن اکثرا

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔