2777
2789
یعنی چطوری میشه خواهر برادرا ازدواج کردن خواهر برادر جدید اومد چی شد😅

ما چهار تاییم دو تا رفتن دوتامون موندیم ولی ما فکر میکردیم اینا رفتن ( هر روز پلاس بودن خونه ما) اونم نه تنها با بچه هاشون😵😂😂

من آخری ام با بچه سر و کار نداشتم عادت کرده بودم به خونه آروم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب امروزه که اغلب پسرا مجردی دنبال این کارا هستن مهم اینه بعد ازدواج متعهد باشه که اگه باشه بقیش بی ...

بیش از اونی ک فکرشو بکنی بود🙂

تاحالا پسری دیدی در طول چند ماه با ۱۶ ۱۷ نفر بوده باشه؟

یا همزمان با ۴ نفر

من یه استاد داشتم  گفته بود خودتون یه موضوع تحقیق  پیدا کنید آقا ما هم پیدا کردیم چند دفعه بردم سرکلاس ردش می کرد می گفت به درد نمی خوره 

یه دفعه بهش پیام دادم  نگاهش هم می کرد تا برای موضوع تحقیق سوال پرسیدم جواب نداد بهش مجدد پیام فرستادم  خودمو معرفی کردم تا بهش زنگ بزنم جواب نداد اومدم دانشگاه جلوی یکی از همکاراش گفتم بحثمون شد گفت باید ازم حلالیت بطلبی بدون هیچ دلیلی منم اعصابم خط خطی شد گفتم ببخشید جواب پیام مون رو نمی دی ببخشید که جواب تلفن مون رو نمی دی ببخشید سرکلاس ضایع مون می کنی بخدا بعدش ازش معذرت خواهی کردم ولی دیگه فایده نداشت   تا دو ماه کابوس می‌دیدم که منو انداخته 

از این می ترسیدم که امتحان ام رو  یا بندازتم با نمره کم بهم بده که آنقدر استادم حرفه ای بود اون ترم که این حرف رو بهش گفتم نمره کم نکرد  چون اگر کم می کرد شاهد داشتم ولی این ترم از خجالتم در اومد کمترین نمره رو بهم داد با این که تحقیق هم براش فرستادم نمره مهربونی برا همه رد کرد برا من فقط نمره برگه رو رد کرد به قول خودش نمره عدالت 

میترسیدم بیام خونه مادرشوهر ساکن بشم و هزاران مشکل برام پیش بیادکه همونجورم شده

همسایگی با خانواده همسر صددرصد باعث مشکل میشه استثنا هم نداره برای همه صدق میکنه تلاش کنید زودتر مستقل بشید اگه میتونید

همسایگی با خانواده همسر صددرصد باعث مشکل میشه استثنا هم نداره برای همه صدق میکنه تلاش کنید زودتر مست ...

ما مستقل بودیم گلم 

متاسفانه مجبور شدیم بیایم اینجا

دعا کنید 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
2790
2778
2791
2779
2792