2777
2789
بچه که بودم از دعواهای مامان بابام که یوقتی جدا نشناما وقتی طلاق میگرفتن من بدبختم با خودشون برده بو ...

متاسفم میفهمم من کودکی تورو زندگی کردم ولی چرا با همسرت تفاهم ندارین مشکلتون حل شدنی نیست اصلا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچیمیترسیدم عاشق بشم خانوادم مخالف باشن ک سرم اومداز ی بیماری ای میترسیدم ک‌گرفتممیترسیدم عشقمو(ساب ...

تو دیگع واقعا نترس 😅

من از ترسهای تو واقعا ترسیدم😂

تاپیکام مال هرکسی که کمک نیاز داشته هس❤️

روحش شاد❤

مرسی عزیزم 💔

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

شاید چیزی که هستی اونقدرا هم بد نیست ممکنه خودت باشی که داری خودت رو تحقیر میکنی

نه نه .‌ . . این من نیستم 

من اینطوری نبودم تغییر کردم بد هم تغییر کردم

دیگه اون آدم قبلی با اون روحیه و اون انگیزه نیستم و این بده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

یک خواستگار پرجمعیت رد کردم چون از تعدادشون ترسیدم 10 تا بچه بودن ولی بدترش سرم اومد اینا 6 تاهستن و ...

ای بابا چقدر بد ولی خب رفت و آمد زیاد کلا همین میشه آخرش روابط رو سعی کنید محدود کنید تا کمی بیشتر آرامش داشته باشید

متاسفم علت طلاقتون هم همین مشکل بچه بود؟

ن ازدواج اجباری بود حداشدم

الان ازدواج دوممه شوهرم اگ اسم طلاق بیارم حسابمومیده بانداشتن بچه ام کناراومدیم سالهاست

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

سقف ارزوهام کوتاه بود،خونه داشته باشم ،پول در حد کافی،بچه،شوهر خوب

خب اینا چیزای کمی نیستنا شما توقعت کم نبود ولی به توقعاتت رسیدی پول کافی و خونه و همسر و فرزند خوب حسرت خیلی از آدماست