2777
2789
عنوان

بهداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 41 پست
خیلی ناراحت شدم واقعا از رفتار و حرفشون

اهمیت نده. آدم که نباید خودش رو به خاطر حرف هر کسی ناراحت کنه، اونم قشر از خود متشکر بهورز و مراقب سلامت

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته حالا اینا به کنار، بهورز ها برای ثبت کمتر مراقبت ها خصوصا برای نوزاد و... بازخواست میشن. یه بخ ...

من کلا زمان بارداری و زایمان دست تنهای تنها بودم کمردرد شدید گرفتم و نرفتم جایی بعد از کشیدن بخیه هام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا متخصص اطفال بمن گفت برای قد و وزن ببر بهداشت مشکلی بود بیار پیش من الکی چرا میخوای پول ویزیت بد ...

من بدو تولد بردم اینقدرررر شلوغ بود بهداشت و پر از آدم‌های بیماری که اومده بودن ویزیت ترسیدم والا بچه یک بیماری بگیره ازشون ایمنی نداره نوزاد طفلک

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اهمیت نده. آدم که نباید خودش رو به خاطر حرف هر کسی ناراحت کنه، اونم قشر از خود متشکر بهورز و مراقب س ...

واقعا از خودراضی هستند

بخاطر خودت گفتن که پول ویزیت ندی وگرنه سلامتی تو و بچه ذره ای براشون اهمیت نداره نری سرشون خلوت تر ه ...

مگه خودشون متخصص اطفال هستند آخه 

پول ویزیت هرچی باشه برای سلامتی بچه است 

من بدو تولد بردم اینقدرررر شلوغ بود بهداشت و پر از آدم‌های بیماری که اومده بودن ویزیت ترسیدم والا بچ ...

مطب دکترا هم شلوغه

من ۲۰ ماهه دخترم میبرم همیشه خلوته همیشه هم خوشرو و خوشبرخورد هستن 

من غیر مراقب هاهم دخترم میبرم برای قد و وزن همیشه میگیرن 

وقتی مجانی قد وزن میگیرن چرا برم ۵۰۰تومن پول ویزیت بدم برای ی وزن

مطب دکترا هم شلوغهمن ۲۰ ماهه دخترم میبرم همیشه خلوته همیشه هم خوشرو و خوشبرخورد هستن من غیر مراقب ها ...

مطب دکتر کودکان نی نی ما خلوته یک دکتر قدیمی هست عالین ولی خوب مامان باباهای جدید دوست دارن دکتر یک عالمه دارو بده پیش ایشون نمیان من پسر بزرگ رو هم سالهاست پیش ایشون میبرم 

سلام عزیزدلم شبتون بخیر خوب هستین؟

ببخشید من ریپلیتون توی اون تاپیکو نتونستم جواب بدم تاپیک ترکیده بود گفتم اینجا کامنت بذارم که خبر زایمانتونم دیدم

خیلی خیلی تبریک میگم قدم نورسیده رو 

انشالله نامدار باشه و زیر سایه پر مهر پدر و مادر بزرگ بشه💕

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

سلام عزیزدلم شبتون بخیر خوب هستین؟ببخشید من ریپلیتون توی اون تاپیکو نتونستم جواب بدم تاپیک ترکیده بو ...

سلام عزیزم ممنونم از محبتتون❤️🌱😍

سلام بلفی جان خدا کوچولوتو برات نگه داره

من هنوز قسمت نشده مجدداً باردار شم

برا دوستات دعا کن

تو قلبت مهربونه و خیلی وقتا یادمه که ماها رو راهنمایی می‌کردی

دعا کن خدا ب دختر منم خواهر برادر بده خیلی هر شب دعا می‌کنه

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
سلام بلفی جان خدا کوچولوتو برات نگه دارهمن هنوز قسمت نشده مجدداً باردار شمبرا دوستات دعا کنتو قلبت م ...

سلام به روی ماهت چشم قابل باشم حتما عزیزم هرچند هروقت یک کاری نی نی انجام بده که خوشحال بشم برای تموم منتظرها دعا میکنم 

خدا هروقت صلاحتون باشه یک نی نی میده بهتون اینو بهش رسیدم واقعا 

سلام به روی ماهت چشم قابل باشم حتما عزیزم هرچند هروقت یک کاری نی نی انجام بده که خوشحال بشم برای تمو ...

اخه دیگه سن خودم و خصوصا همسرم داره بالا میره واقعا

آخه چی میشه خدا دل دخترمو شاد کنه و ب ارزوش برسونتش؟

اره کارای نی نی ها همیشه شیرینه خیلی🥰

اخه دیگه سن خودم و خصوصا همسرم داره بالا میره واقعاآخه چی میشه خدا دل دخترمو شاد کنه و ب ارزوش برسون ...

چند روز به عید ۱۴۰۳ بی بی چکهام ده تاییش مثبت شد منتظر بودم یک هفته از موعدم بگذره برم آزمایش که روز پنجم پریود شدم دکترم گفت بارداری شیمیایی بوده اینقدر ناراحت شدم خلاصه ۱۰ روز بعدش خودم و همسرم آبله مرغان گرفتیم وحشتناک گفتم پس حکمتش لین بود اگر  باردار بودم شرایط خیلی بد میشد برام صلاح خدا بوده دوباره شش ماه اقدام کردم تا باردار شدم بازم وقتش عالی بود که پسرم مدرسه اش تموم شد و من که دست تنهام همیشه حداقل نخوام ببرمش و بیارمش از اون طرف بیش فعالی داره تا مهرامسال تشخیص نداده بودن دکترها تو این فرصت چند ماهه برای درمانش هم کلی شرایط فرق کرد و روزگار بهتر شد حالا بسپار به خدا که برات قشنگ میچینه

چند روز به عید ۱۴۰۳ بی بی چکهام ده تاییش مثبت شد منتظر بودم یک هفته از موعدم بگذره برم آزمایش که روز ...

به به چه زیبا و پر از پند و درس،خاطره تعریف کردی 👏🏻

چقدر امیدوار شدم..

خط آخر خیلی زیبا نوشتی

منم توکل میکنم پس👌