2777
2789
عنوان

بهداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 41 پست
به به چه زیبا و پر از پند و درس،خاطره تعریف کردی 👏🏻چقدر امیدوار شدم..خط آخر خیلی زیبا نوشتیمنم توک ...

کلا تو زندگیم به صلاح و حکمت خدا اعتقاد قلبی دارم و باورش دارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلاااااااااااااام

قدم نورسیده مبااااااارک

واقعا سورپرایز شدم.

الان دیدم نوشتی دو! تا پسر...

من دقت نکرده بودم...

ای جان دلم.

خونده بودم که میگفتی با مشورت دکتر تصمیم گرفتی یک نی‌نی به خانواده‌تون اضافه کنی...

ولی نمیدونستم نی نی خوشگل تو دلته...

ای فداش بشم من...

خودت خوبی؟

همه چیز روبراهه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا زمان بارداری و زایمان دست تنهای تنها بودم کمردرد شدید گرفتم و نرفتم جایی بعد از کشیدن بخیه ها ...

الهی بگردم.

نگو دست تنها بودی دلم خون میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام به روی ماهت چشم قابل باشم حتما عزیزم هرچند هروقت یک کاری نی نی انجام بده که خوشحال بشم برای تمو ...

چقدر تو خوش‌قلبییییییی

منم منتظرماااااا منم دعا میکنی؟!

من منتظر بابای نی‌نی و نی‌نی با هم هستم.

سلاااااااااااااامقدم نورسیده مبااااااارکواقعا سورپرایز شدم.الان دیدم نوشتی دو! تا پسر...من دقت نکرده ...

سلام عزیزدلم 

سر عمل یادت بودم اتفاقا 

فدای محبتت عزیزم 

من به خاطر شرایطتم هیچ کس حتی مادرم نمیدونست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی بگردم.نگو دست تنها بودی دلم خون میشه

خدانکنه

ولی تنهای تنها بودم حتی وقتی رفتم اتاق عمل و اومدم شب تو بیمارستان فقط پرستار بود حتی وقت راه رفتن خودم تنها راه افتادم گذشت با همه سختی هاش خداروشکر خوبم

چقدر تو خوش‌قلبیییییییمنم منتظرماااااا منم دعا میکنی؟!من منتظر بابای نی‌نی و نی‌نی با هم هستم.

الهی برات خیر بیاد تو زندگیت 

همیشه تو قلب منی

سلام عزیزدلم سر عمل یادت بودم اتفاقا فدای محبتت عزیزم من به خاطر شرایطتم هیچ کس حتی مادرم نمیدونست

الهی من دورت بگردم. باااااورم نمیشه به یادم بودی..

یعنی باورم میشه‌هاااا... باور کردنی نیست خدا یک بنده‌ی خوب مثل تو رو دوست من قرار داده.

اتفاقا همون ایام در اداره تحت فشار و منگنه‌ی شدیدیییی بودم.

پیرم کردند این چهار ماه اول سال.

چیزی که واقعی نباشه نمیگم. شما که قائم به خود و قوی هستی. ولی زمان زایمانت یک بلایی سرم آورده بودند تو اداره که نه مرخصی ساعتی داشتم و نه روزانه. ولی الان کمی بهتره اوضاع. با کمال میل حاضرم بیام و خدمتی به دوست عزیزم بکنم اگر افتخار بدی و شایسته‌اش باشم.

از ته قلبم میگم.

خدانکنهولی تنهای تنها بودم حتی وقتی رفتم اتاق عمل و اومدم شب تو بیمارستان فقط پرستار بود حتی وقت راه ...

باور کن جیگرم خون میشه چون تنهایی رو چشیدم و کشیدم.

الهی برات خیر بیاد تو زندگیت همیشه تو قلب منی

قلبت به وسعت بهشت...

الهی خیر و بهره از فرزندان و همسر و زندگیت ببینی

الهی من دورت بگردم. باااااورم نمیشه به یادم بودی..یعنی باورم میشه‌هاااا... باور کردنی نیست خدا یک بن ...

فدای مهربونیت عزیزم تقریبا دوماه و نیم گذشته قشنگم بیا قدمت رو چشمای من برای دیدار روی ماهت

قلبت به وسعت بهشت...الهی خیر و بهره از فرزندان و همسر و زندگیت ببینی

ممنونم عزیزم 

بهترین ها برات پیش بیاد