2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانک مهر ایران..با توجه به گردش مالیت وام میده...انگار شرایط ضامن هم راحتهمن اطلاعات زیادی ندارم .. ...

چقدر وام گرفته خواهرتون؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

چقدر وام گرفته خواهرتون؟

نمیدونم....بهم گفت اگه وام میخای،ی مقدار پول بزار بانک مهر.. بنا به گردش پولت میتونی وام بگیری......گفت حتی شوهرت میتونه ضامنت بشه(شوهرم راننده ی ماشین سنگینه)......منم دیگه پی گیر نشدم

نمیدونم....بهم گفت اگه وام میخای،ی مقدار پول بزار بانک مهر.. بنا به گردش پولت میتونی وام بگیری...... ...

ممنون عزیزم .

چ جالب شوهرمنم راننده س 

چقدر جالب....راننده ی ماشین سنگینه

بله عزیزم راننده ماشین سنگینه 

واقعا شرایط کاریشون سخته منم با بچه کوچیک وقتی نیست اذیت میشم 

کمیته ی امدادم،به خانواده های تحت پوشش ۱۵۰ میلیون وام میده....فقط هم برای بوتیک(لباس فروشی )میده.... ...

من ک تحت پوشش نیستم اخه

بله عزیزم راننده ماشین سنگینه واقعا شرایط کاریشون سخته منم با بچه کوچیک وقتی نیست اذیت میشم

آره درکت میکنم....واقعا سخته...منم اوایل زندگی همینطوری بودم...ولی دیگه کم کم بچهام بزرگ شدن...و دیگه اون سختی و دلتنگیهای گذشته رو ندارم....چون سَرم با بچهام گرمه...بچها دورو برمن

الان شوهرم لب مرزه(عراق)زنگ زد میگه خیلی گرمه...دلتنگ خونه ام....ماهم دلداربش میدیم......بنده خداها خودشونم سختی میکشن.....ولی چاره چیه......انشا الله خدا نگهدارشون باشه.....

تو همسایگی ما...آرایشگره.این وامو برداشته ولی تحت پوششم نیست....تو آرایشگاه،لباس ریخته...گفت بخاطر و ...

چ خوب 

پس برم سوال کنم ببینم شرایطش چیه