2777
2789
عنوان

شنیدم صدای شکسته شدن قلب مادرمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 138 پست

دقیقا منم‌میخواستم بگم مفت نشسته بوده اجاره نمیداده تازه بدهکاره نه طلبکار

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بعد خانوما میان اینجا تاپیک میزنن که چیکار کنم بچم پسر بشه... :(

چه ربطی داره عزیزم مگه همه پسرا مثل هم هستن ؟؟دختر هم داریم که خون پدر و مادر رو تو شیشه کرده این طبیعت انسان هست که دوست داره هر دو جنس رو داشته باشه ،،،بهتره دعا کنیم خدا فرزند صالح و سر به راه بهمون بده 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق برادر شما نصف خونه نیست.حقشون طبق قوانین ارث مشخصه و بهتره که حرمت مادرتون حفظ بشه و نذارید مادرت ...

چون داداشم زیاد ادیت کرد حالا مادرم حق خودشم داده به داداشم ماهم یه خونه بزرگ و خوب به نام خودمون برا مامانم گرفتیم

خانما بهتره اگه بتونن خونه به نام خودشون باشه برای خدای نکرده یه همچین روزایی

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چون داداشم زیاد ادیت کرد حالا مادرم حق خودشم داده به داداشم ماهم یه خونه بزرگ و خوب به نام خودمون بر ...

شما بهترین کار رو کردید.به دعواهای داداشتون هم توجه نکنید.قطعا نتیجه کار خیری که کردید رو تو زندگیتون میبینید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بعد خانوما میان اینجا تاپیک میزنن که چیکار کنم بچم پسر بشه... :(

قصدتوهين ندارم به کسي 

ولي قديماميگفتن بچه پسربشه که کمک کارپدرش وخرج کش خونه باشه وجعيزييه وسيسموني نخواد

بعضياهنوزم اون تفکرات رودارن بعضيام کلاپسردوست دارن وبعضياعاشق دخترن مث من وشويم

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
چون داداشم زیاد ادیت کرد حالا مادرم حق خودشم داده به داداشم ماهم یه خونه بزرگ و خوب به نام خودمون بر ...

متوجه نشدم یعنی الان مادرتون توی اون دوطبقهه زندگی نمیکنن؟تو منزلی که دخترا گرفتن زندگی میکنن؟

بچه ها مشکل الان اینجاست که اون خونه قبلیو فروختیم بعد برا داداشمم به میل خدشون یه خونه وامدار  قولنامه کردیم حالا زده زیرش میگه من اون خونه رو نمیخوام چون نمیتونم وامشو بدم از اینجام بلند نمیشم

متوجه نشدم یعنی الان مادرتون توی اون دوطبقهه زندگی نمیکنن؟تو منزلی که دخترا گرفتن زندگی میکنن؟

هنوز جابجا نشدن تا عید کلید خونه جدید و میگیرن این قضیه ها برای همین ۱ماهه اخیره

بچه ها مشکل الان اینجاست که اون خونه قبلیو فروختیم بعد برا داداشمم به میل خدشون یه خونه وامدار   ...

واااای چقدررر پروعه 😠😠😠😠

ازاون داداش اعصاب خورد کن

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم
بچه ها مشکل الان اینجاست که اون خونه قبلیو فروختیم بعد برا داداشمم به میل خدشون یه خونه وامدار   ...

بگو بلندنشو صاحبش اسبابتو میریزه توکوچه