2777
2789
عنوان

شنیدم صدای شکسته شدن قلب مادرمو

1605 بازدید | 138 پست

شما بگید چکار کنیم, ما چندتا خواهریم و یه برادر پدرم فوت کرده از دار دنیا خونه دو طبقه داشت و یه مغازه که تو اون خونه مادرمو داداشم زندگی میکنن حالا بعد چندسال اون خونه حسابی قدیمی و خراب شده خواستیم سهم داداشمو بدیم و با سهم خودمون خواهرا برای مامانم خونه بزرگ و تمیز بخریم هم مامانم آواره نشه هم اینکه پول ما سرمایه میشه حالا داداشمو زنداداشم به حقشون قانع نیستن میگن باید پول خونه نصف نصف میشده بین اون و مامانم چون اون تو طبقه پایین زندگی میکرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا قبل این.ماجرازن داداشم میگفت اگر من یه روزی از داداشتون جدا بشم میام با مامانتون زندگی میکنم نا گفته نماند که دختر خالمونه حالا میگه مامان برای داداشتون حکم.نامادری داره

حق برادر شما نصف خونه نیست.حقشون طبق قوانین ارث مشخصه و بهتره که حرمت مادرتون حفظ بشه و نذارید مادرتون به زحمت بیفتند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بعد خانوما میان اینجا تاپیک میزنن که چیکار کنم بچم پسر بشه... :(

عزیزم ربطی نداره.چه دخترها که ندیدم سر ارث و میراث خون بپا کردن.

به دختر و پسر نیست.به چشم و دل سیر بودنه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تا قبل این.ماجرازن داداشم میگفت اگر من یه روزی از داداشتون جدا بشم میام با مامانتون زندگی میکنم نا گ ...

مال دنیا چ میکنه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حق برادر شما نصف خونه نیست.حقشون طبق قوانین ازث مشخصه و بهتره که حرمت مادرتون حفظ بشه و نذارید مادرت ...

تازه باید بابت این چندسال که مجانی نشسته تو خونه , یه چیزی هم به عنوان اجاره بده😐😕

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50