2777
عنوان

حس ششم هستم

249 بازدید | 39 پست

جواب میدم ولی اپل جواب سوالمو  بدین براتون صلوات میگم جوابتونم میدم

به کسی زنگ زدم بعد مدتها  حالا خطش گفت تماس هدایت شد..  

خاستم ببینم یعنی چی؟ میفهمه  زنگ زدم؟؟ 

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

آره میفهمه

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

حست خیلی خوبه من سوال تکراری میپرسم ببخشید 😂

عزیزم حس میکنی امسال داروسازی میارم؟ 

یاسین بهم فکر میکنه ممکنه برگرده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حست خیلی خوبه من سوال تکراری میپرسم ببخشید 😂عزیزم حس میکنی امسال داروسازی میارم؟ یاسین بهم فکر میکن ...

تلاشتو بیشتر کن

گاهی فکر می‌کنه 

میشه سوال منو جواب بدی 

آزمون ورودی هایی که ثبت نام کردم 

قبول میشم ؟ 

انرژی یا عترت یا فرزانگان ؟ 

تروخدا هر چی حس کردی بگو 🥹

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

میشه سوال منو جواب بدی آزمون ورودی هایی که ثبت نام کردم قبول میشم ؟ انرژی یا عترت یا فرزانگان ؟ تروخ ...

چندتا ثبت نام کردی؟؟

انرژی یا عترت 

احتمال فرزانگان کمترع.

چندتا ثبت نام کردی؟؟انرژی یا عترت احتمال فرزانگان کمترع.

۳ تا آزمون دادم 

چندتا ثبت نام کردی؟؟انرژی یا عترت احتمال فرزانگان کمترع.

یعنی یکیش 

قبول میشم ؟ 

خیالم راحت باشه ؟ 🥹🥹🥹🥹

بهم امید دادی