2777
2789
عنوان

حس ششم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 39 پست
بهش زنگ زدم🤓

سلام گلم

اره میفهمه

بعضی خط ها اینجوری هستن که دستکاری میکنه خود فرد و تماس رو هدایت میکنه

مثلا بابام که نظامی هست از طرف اداره اش خطش رو هدایت کردن بعد باید نگاه کنه کیا بهش زنگ زدن ناشناس ها رو جواب نمیده

میتونی به سوالم جواب بدی؟ من در آینده شاغل هستم یا خانه دار؟ شاغل دولتی یا آزاد؟  زمانش چجوریه؟ دوره یا نزدیک؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دایورت 

دلایل مختلف داره 

ممکنه تلفنش خاموش باشه مثلا تماس میره رو یه شماره دیگه

یا ممکنه در حال صحبت با یکی دیگه باشه بازم تماس میره رو یه شماره دیگه

‌.

میشه مشخصات ظاهری خودم و همسر آیندم رو بگی؟

ممنونم💗

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

سلام گلماره میفهمهبعضی خط ها اینجوری هستن که دستکاری میکنه خود فرد و تماس رو هدایت میکنهمثلا بابام ک ...

برای کار دولتی شاید یه مدت بدویید

یخورده هم‌نزدیک هم دور تا ۴یا ۶ وعده دیگع..

خیلی ممنونم یعنی عوض نکرده؟

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

بنظرت عشقم کی پیام میده

اصلا پیام میده یا نه؟

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

دایورت دلایل مختلف داره ممکنه تلفنش خاموش باشه مثلا تماس میره رو یه شماره دیگهیا ممکنه در حال صحبت ب ...

ممنونم

موهات مشکیه  شایدم یکمممم روشن اگه تا الان رنگ نکرده باشی

قدت خوبع

خیلی سبزه نیستی 

چشم ابروت مشکی و نع خیلی درشت نه خیلی ریز

چشماش قهوه ای

سبزس 

قدش بلنده 

ابروهاش کشیدس

اره عزیزم میفهمه پیامک میره براش بعددیدن پیامام چه حسی داشت؟میاددیدنم؟

خبلی ممنونم 

دودل بوده برا جواب دادن بعد تصمیم گرفته ک‌ جوابده یا خیر

شاید

ممنونمموهات مشکیه شایدم یکمممم روشن اگه تا الان رنگ نکرده باشیقدت خوبعخیلی سبزه نیستی چشم ابروت مشک ...

ممنون گلم

البته قدم بلنده 

موهام روشنه رنگ نکردم درست گفتی اینو

پوستم سفیده 

چشمم درشته ابروهامم تقریبا بوره

کامنتم رو ویرایش زدم توصیحاتشو کامل تر کردم

اگه خواستی دوباره بخون

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...