2777
2789

پرمترین هرشب باید از گردن به پایین بزنی بعد از  ۸ ساعت بشوری 

هر روز لباس هارو بشوری خونه ضد عفونی بشه 

کسایی که باهاتون در تماس بودن هم باید تحت درمان قرار بگیرن

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرمترین هرشب باید از گردن به پایین بزنی بعد از ۸ ساعت بشوری هر روز لباس هارو بشوری خونه ضد عفونی بش ...

شما گال گرفته بودید؟ اخه توب بروشورش نوشته یه شب استفاده بشه دیگه استفاذع نشع تا یک هفته بعد

واااای گرفتی 

من پارسال گرفتم جونم دراومد 

پمادش یکبار مصرفه 

یکبار واس همه ی بدنت باید استفاده کنی 

باید همه ی پتو لباساتو با آب داغ بشوری خییییلی بده الان همه ازت میگیرن 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

شما گال گرفته بودید؟ اخه توب بروشورش نوشته یه شب استفاده بشه دیگه استفاذع نشع تا یک هفته بعد

نه عزیزم 

اره درسته یک بار بزن اگه بعد یک هفته علائمش‌رو داشتی خارش … دوباره استفاده کن زیر بغل … همه جارو خوب بمال 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

نه عزیزم اره درسته یک بار بزن اگه بعد یک هفته علائمش‌رو داشتی خارش … دوباره استفاده کن زیر بغل … همه ...

یعنی شما هم.یکبار زدی دیگه نزدی تا یک.هفته بعد؟

واااای گرفتی من پارسال گرفتم جونم دراومد پمادش یکبار مصرفه یکبار واس همه ی بدنت باید استفاده کنی بای ...

پومادش رو.فقط استفاده کردی؟ یا اینکه یه شب استفاده.کردی دیگه استفاده نکردی یا یک.هفته بعد؟ و اینکه ازمایش دادی که فهمیدین گاله؟

من تاحالا گال نگرفتم عزیزم طرز استفاده اش اینطوریه

اره بزا همین میخاستم دقیق بدونم من دو.روزه دارم.میزنم الان بروشورش رو.خوندم و.یه مطلب توی اینستادیدم  نوشته بود بک.شب استفاده بشه دیگه نشه تا یک.هفته بعد

پومادش رو.فقط استفاده کردی؟ یا اینکه یه شب استفاده.کردی دیگه استفاده نکردی یا یک.هفته بعد؟ و اینکه ا ...

رفتم دکتر گف گاله علامتاش رو پوستم بود دوتا پماد داد همین ک تازه گفتی با یکی دیگه خیلی خوب بودن هر شب یکی استفاده میکردم چون دکتر گف پمادش یکبار مصرفه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

رفتم دکتر گف گاله علامتاش رو پوستم بود دوتا پماد داد همین ک تازه گفتی با یکی دیگه خیلی خوب بودن هر ش ...

با دو.شب استفاده کزدن.خوب شدی دیگه استفاده نکردی؟

رفتم دکتر گف گاله علامتاش رو پوستم بود دوتا پماد داد همین ک تازه گفتی با یکی دیگه خیلی خوب بودن هر ش ...

لطفا بگو.همین.پرومترین که من دارم یه شب بزنم کافیه دیگه نیازی نیست هرشب بزنم؟