2777
2789

دیروز که پادگان بود هیچی امروز اصولا مرخصی شه ولی هیچ جا آنلاین نشده سابقه داشته اینطور کنه ها ولی نمدونم چرا با اینکه چند بار اینجور شده نگرانم

الانم باهاش قهرم نمیتونم پیام بدم اس ام اس ببینم کجاست بدتر فکرم داره منفی میره چیکار کنم خدایا چرا انلاین نشده از صبح🤦🏻‍♀️نکنه اتفاقی افتاده لعنت به من ک قهر کردم اصلا اشتباه کردم کجاست یعنی 😔

عاشقم❤️

قهری از قصد آنلاین نشده نگرانش شی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد مغررررررررو غد هستی.بس کن . ی اس ام اس یا زنگ چیزی نیست .واا

افرین والا عشق غرور نمیشناسه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

با دوستاش رفته صفا 

خودتو الکی نگران نکن اون ب هیجاشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
نه بابا چند روزه قهریم اینطور نیست کلا انلاین نشه

زنگ بزن بهش 

یه سوال بپرس مهم باشه 

چقد مغررررررررو غد هستی.بس کن . ی اس ام اس یا زنگ چیزی نیست .واا

اخه من مقصر نبودم الان بفهمه با چند ساعت انلاین نشدن میتونه دوباره توجهمو برگردونه عمرا دیگه باز دعوامون شه نمیاد منت کشی 

عاشقم❤️

افرین والا عشق غرور نمیشناسه

دقیقا افرین عزیزم

من خودم‌مغرورم ولی برا ادمایی ک‌دوسشون دارم و ادمی ک عاشقشم ،غرور رو میذارم کنار .ب هیچ‌عنوان بخودم اجازه نمیدم برای انتخاب بین عشق و غرور ،لحظه ای شک کنم.. اگ واقعا عاشق باشی ،غرور در برابر اون ادم رو برا همیشع فراموش می کنی‌

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
اخه من مقصر نبودم الان بفهمه با چند ساعت انلاین نشدن میتونه دوباره توجهمو برگردونه عمرا دیگه باز دعو ...

هرکاری دوس داری بکن

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
دقیقا افرین عزیزممن خودم‌مغرورم ولی برا ادمایی ک‌دوسشون دارم و ادمی ک عاشقشم ،غرور رو میذارم کنار .ب ...

افرین آبجی گلم کار درست و شما میکنی

طرز فکرت به شدت درسته 

انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه موفق و سربلند و سلامت باشی

راه درستی میری

پیام بده هر وقت صبرت لبریز شد

میترسم دستش بند کاری باشه پیش اومده

دیر ان شه و اینا

الان پیامم بدم خودمو خورد میکنم چون چند روزه قهریم اون هیچ پیامی نداد من بدم بدتر ضایع بازیه ازونطرفم میترسم نکنه اتفاقی افتاده باشه

باز صبر میکنم چند ساعت ببینم شابد انلاین شد....

عاشقم❤️