2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رابطه داشتم حامله نشدم..چرا سقط مگه شوهر قانونی شما نیست؟یعنی تا هزار سالم،این جا نمی افته که عروسی یه مراسم مزخرفه همسن شما روز عقد زن رسمی شوهرت شدی و تمام شده..‌من حامله میشدمم ترسی نداشتم نامشروع نبود که از شوهر خودم بود

فامیلم بود 

سقط نکرد

الان دخترش بزرگ شده خیلی خانوم و دوست داشتنیه 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

والا رابطه داشتم باردار نشدم که اگر میشدم نگهش میداشتم من ادم کش میستم بچمو بکشم چطور اینقدر راحت راجع به قتل بچه خودتون حرف میزنید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
رابطه داشتم حامله نشدم..چرا سقط مگه شوهر قانونی شما نیست؟یعنی تا هزار سالم،این جا نمی افته که عروسی ...

میشه بگی چجوری رابطه داشتی چ جوری جلوگیری میکردی چند سال رابطه داشتی و تو عقد بودی؟؟

2790
2823
2791
2779
2792