2777
2789

فامیل همسرم .. تو عروسی خبرو دادن سوپرایز بود برای همه .. کلیپ قشنگی ساخته بودن و ... 

اخه پیش هم زندگی میکردن ماه عسلم رفته بودن ولی خب عروسی میخواست چون عقد ایناش زیاد خوب نبود 

عروسیش خیلی قشنگ بود 

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

بچه ات هست نکشش حرف خانواده و مردم برات مهم نباشه خیلی پشیمون میشی کار خلاف شرع انجام ندادی که

نه فعلا ی ماهه رابطه دارم هنوز موعد پریودیم نشده ولی خیلی استرس دارم ک نکنه باردار بشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چجوری؟؟

قرص ال دی 

کاندوم 

تو الان این دو تا راهو داری کاندوم بهتره چون قرص بعد یمدت وقتی بخوری حالت تهوع میگیری  

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

[QUOTE=388329328]قرص ال دی  کاندوم  تو الان این دو تا راهو داری کاندوم بهتره چون قرص بعد یمدت وقتی بخوری ...[/QUOTEنامزدم ماهی یک بار میاد ۸ روز پیشمه کاندوم خوبه بنظر؟؟

[QUOTE=388329328]قرص ال دی کاندوم تو الان این دو تا راهو داری کاندوم بهتره چون قرص بعد یمدت وقتی ب ...

اره مارک خوب بخر  

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚