2777
2789

خارجی راک قبول نیس؟

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. دوست دارم درمورد فیلم ها حرف بزنم اگه کسی هم دوست داره باهم در مورد فیلم ها حرف بزنیم 🫀🐮

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فقط کوردی

و

مهدیار 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

گوش ندادم تا حالا تو این سبکهمینجوری ببینم چطوریه

ی چندتا راک پاپ میگم پس دارک متال راک احتمالا پسند نکنی

back to me  از the rose

honey از måneskin 

و همچنین Recovery  از måneskin 

TWISTED FANTASY از zior park این روزا مورد علاقه من اینه

given up از linkin park 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. دوست دارم درمورد فیلم ها حرف بزنم اگه کسی هم دوست داره باهم در مورد فیلم ها حرف بزنیم 🫀🐮

کوردی زیاد گوش ندادمکدومش خوبه

عادیه قشنگم 

اگه مهدیار رو میگی همش قشنگه اگه کوردی میگی بزن داخل گوگل آهنگ کوردی کرمانشاهی

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه